Celebrity News

Elena Kitić nosi torbu u vrednosti od skoro pet prosečnih srpskih plata

Elena Kitić nosi torbu u vrednosti od skoro pet prosečnih srpskih plata

Elena Kitić rasplamsala je maštu na društvenim mrežama, a evo i zbog čega...

Ćerka popularnog estradnog para, Mileta Kitića i Marte Savić podigla je prašinu na društvenim mrežama novom atraktivnom fotografijom.

https://www.instagram.com/p/B3hnwctBDC-/

Novom objavom rasplamsala je maštu mnogim muškarcima kada je pozirala u bordo kompletu, ispod koga je imala čipkani bodi, a u rukama je držala torbu popularnog skupocenog brenda čija vrednost doseže i više od dve i po hiljade evra.

Sin Seke Aleksić nosi torbu u vrednosti od skoro 2.000 evra (foto)

Stil koji neguje u svojim spotovima granili se sa svetskim pop i rnb zvezdama, a ono što je kod nje najupečatljivije svakako je lepota koja podseća na Meleskinje.

Elena Kitić očarava izgledom

Ipak, svi su bili oduševljeni Eleninim novim stajlingom, te su se u nastavku nizali komentari: "Prelepa", "Boginja", "Nema ti ravne".... Ima i onih, mada malobrojnih, koji smatraju da je zbog skupog stajlinga bahata i besna, piše Blic.

https://www.instagram.com/p/B68ZdeFBMHX/

Naslednica Mileta Kitića veoma je praćena na Instagramu zbog sjajnih fotografija koje objavljuje na svom nalogu. Kako je i poznato, prelepa Elena voli skupe stvari, ali i da zna da ponese to na pravi način.

Elena Kitić gradi karijeru bez skandala

Nakon prvog uspešnog singla “Zabranjujem” sa nadolazećeg albima, mlada i talentovana Elena Kitić je izdala drugi singl pod nazivom “2000’s”.

Čerka našeg slavnog pevača uspešno gradi svoj put kao jedna od retkih r’n’b pevačica kod nas, a karijeru bazira isključivo na hitovima, bez pompeznih naslova i skandala.

Spot je režirao Ljubba koji već godinama niže uspehe i uvodi nove standarde, a prepoznatljiv je postao po spotovima kao što su “Limunada” , “Dodji mami” , “Brane mi te” , “Fatamorgana” , “Kamikaza”, “Biseri iz blata” kao i mnogi drugi.

Pogledajte: