Celebrity News

Melina i Haris Džinović za magazin "Story": Jedno drugom ulepšavamo život

Melina i Haris Džinović za magazin "Story": Jedno drugom ulepšavamo život

Slavni par u otvorenoj ispovesti za Story otkriva sve tajne svog odnosa

S Melinom (38) i Harisom Džinovićem (68) sreli smo se između njenog povratka iz Amerike i njegovih koncerata u “Sava centru”. Budući da su u pričama o Harisovim pesmama, glasu i nastupima odavno potrošeni svi superlativi, dovoljno je reći da će ga beogradska publika slušati 25. i 26. decembra. No, budući da je samo tokom ovog meseca imao deset koncerata, ne možemo da ga ne pitamo kako uspeva da izdrži takav tempo:

– Veliko je zadovoljstvo raditi, biti aktivan, imati ovoliko posla. Kada je tako, čovek i ne oseti umor. Meni je sve ovo izazov i merak. Interakcija s publikom donosi užitak, a umor koji je neizbežan gura u drugi plan.

Melina, na Floridi ste bili zbog snimanja šou-programa “Sijesta Ki”. Kako su ljudi iz MTV-ja odlučilil da pozovu baš vas?

- Glumica Ešli Hadson, vrlo inspirativna i energična osoba, koju ćete videti u prvim redovima na revijama vodećih kreatora, ulazi u ovu sezonu te serije, a već četiri godine je moja klijentkinja. Produkcija, kada je radila istraživanje o njoj, zapazila je da je često u mojim haljinama. Meni je veoma drago što kad vidite dve-tri “Hamel” haljine, četvrti put već znate da su naše. Kad im je ispričala za našu saradnju, njih je to zaintrigiralo. Pozvali su me, pitali da li dovoljno dobro govorim engleski da uradim dva dana snimanja i pozvali. Prvo sam ih odbila, jer sam mislila da ne mogu da ispunim zahteve produkcije kao što je MTV.

Šta je “ne” pretvorilo u “da”?

- Hari je rekao – naravno da ti to možeš. I Amerika, i Šeron Stoun, i toliko toga drugog desilo se zahvaljujući njegovoj hrabrosti i veri u mene. Mnogo vam znači kad tako nešto čujete od nekoga ko vam je toliko blizak, a znate koliko je iskren i da nema problem i kad treba reći “nije to za tebe”. Kod nas i inače nema tog tipa tetošenja, a kamoli kad je reč o poslu, već – ili jesi za nešto ili nisi. Takvi smo i prema deci. U nekom trenutku bude mi žao, jer nije lepo biti suviše realan, ali naša kuća tako funkcioniše, pa smo navikli.

Dakle, presudno je Harisovo: “Možeš ti to”.

- Nije pitanje da li ona to može, već da li nešto treba uraditi. Kad je u dilemi, ona traži moj savet, a podrazumeva se i da joj svesrdno pomažem. Naravno, ne kažem da ne mogu pogrešiti u proceni.

Šta je još poznati par rekao o poslu, o svom odnosu i naslednicima, pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 30. decembra