Celebrity News

Saša Popović OŠTRO: Prestanite DA VREĐATE moju porodicu!

Saša Popović OŠTRO: Prestanite DA VREĐATE moju porodicu!

Jedan od najmoćnijih ljudi u šou biznisu, Saša Popović živi u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, sa kojom se venčao pre 20 godina.

Međutim, proteklih dana, Saša Popović bio je vidno uznemiren zbog sporne fotke na kojoj mu rijaliti zvezda Iva Grgurić, sedi u krilu.

Ovim povodom, poslao je saopštenje u kojem je rekao da mu ova priča remeti mir u porodičnim odnosima.

Saopštenje sa Telegrafa prenosimo u celosti:

- Budući da se moje ime i prezime poslednjih dana vezuje za izvesnu Ivu Grgurić, te se na naslovnicama pojedinih medija nalaze lažni natpisi, koji vređaju mene kao poslovnog i porodičnog čoveka, prinuđen sam da se obratim javnosti i stavim tačku na ovakve i slične insinuacije. Devojku koju mediji danima dovode u vezu sa mnom, te priču nadograđuju do scenarija za film, video sam jednom u životu i to na pet minuta, kada je i nastala zajednička fotografija. Baš kao što se svakodnevno slikam sa ljudima na ulici. Nikada je ni pre, ni posle toga nisam video i to je jedina istina. Shodno tome, molim vas da prestanete da prenosite takve tekstove, koji na vrlo maliciozan, a pre svega neistinit način povezuju moju porodicu i mene sa izvesnim osobama, a sve zarad podizanja tiraža, i time remete naš privatan život. U nadi da ćete kao i uvek do sada biti na strani istine, s poštovanjem, Sasa Popović - naveo je u saopštenju.

ŠOK OTKRIĆE: Vreme je da Saša Popović ode u penziju?

Podsetimo se...

Suzana i Saša imaju jednu ćerku, a pevačica ima i sina iz prvog braka. Saša Popović i Suzana Jovanović 2018. godine proslavili su dve decenije skladnog braka a kako je više puta istakao, upravo su porodica i skladan život koji vodi zasluženi za njegov poslovni uspeh.

https://www.instagram.com/p/BobWr-Fnsug/?utm_source=ig_embed