Celebrity News

Sinoć su svi zanemeli zbog prizora muzičara Milija sa suprugom (foto)

Sinoć su svi zanemeli zbog prizora muzičara Milija sa suprugom (foto)

Na sinoćnoj proslavi televizije "Prva", među velikim brojem domaćih zvezda pojavio se popularni hitmejker Aleksandar Milić Mili, poznat po tome što je Ceci napisao najveće hitove.

Sve oči bile su uprte u Milijevu prelepu suprugu, Beograđanku Ninu, koja mu je tokom 10 godina dugog i skladnog braka podarila dvoje dece, ćerku Miu i sina Markusa.

Muzika deo porodične svakodnevice, a putovanja su ima najveća radost, pa celo leto provode u Turskoj i Grčkoj.

Nina je od Milija mlađa deset godina i vrlo je mladolika, pa nije čudo što je izazvala veću pažnju na promociji televizije od mnogih poznatih dama.

Inače, Nina je završila fakultet za dizajn enterijera u Italiji i njen suprug ne krije koliko je ponosan u nju i zaljubljen kao prvog dana kada je shvatio da je žena s kojom želi da ostari.

Za naš magazin prisetio se njihovog upoznavanja.

- Trebalo je sigurno pet minuta da shvatim da je ona prava... Momenat kad je ušla u moj studio, s mnoštvom svojih prijateljica, pamtiću po tome što je sve stalo. Ništa nisam čuo, a u mislima sam ponavljao – ona je moja, ona je moja, ona je moja, ona je moja... Čini mi se da moju Ninu volim sve više i više, iz dana u dan. Verovatno ću se, ako u međuvremenu nešto ne zabrljam, u devedesetoj zalepiti za nju i neću je više puštati. Poludeće od mene (smeh).

Kako je sinoć izgledao poznati par, pogledajte u nastavku: