Celebrity News

Posle teških reči pomirili se Karleuša i Bogoljub Karić (FOTO)

Pomirili se Karleuša i Bogoljub Karić - slika je dokaz

Posle teških reči pomirili se Karleuša i Bogoljub Karić (FOTO)

Instagtam

Pomirili se Karleuša i Bogoljub Karić bruje domaći mediji.

Niko nije mogao ni da pretpostavi da će se pomenuti scenario dogoditi, posebno ne nakon porodičnih spletki i neslavne istorije koja vezuje pop zvezdu i političara.

Pročitajte: TUŽNE VESTI stižu iz porodice Karić! Bogoljub se oglasio u suzama: Poklonila je svoju mladost, hvala joj (FOTO)

Bivša supruga Duška Tošića svega se prisetila pre par meseci za Informer, što ju je, po mišljenju javnosti, dodatno udaljilo od Bogoljuba i prvog muža Bojana.

Instagram/karleusastar

 

 

- Bogoljub Karić bio je protiv moje veze sa Bojanom. Čak me je i zabranio na BK TV iako sam bila ekskluzivac. Rekao mi je da je protiv naše ljubavi. 

- Objasnio mi je da ja negativno utičem na porodicu Karić. S druge strane, Bojanovi roditelji, Sreten i Slavica, su mene obožavali - istakla je Karleuša, koja se od Bojana razvela jer ga je, navodno, prevarila sa telohraniteljem.

I o tome je za podkast pomenutog medija pričala, ističući nepravdu koja joj je naneta, kao i Bogoljubov udeo u tome.

Glava porodice Karić, u početku nije želeo da demnatuje niti potvrđuje Jelenine reči, naposletku se priklonio  prioriterima šou biznisa te je o bivšoj snaji rekao sledeće.

Ata Images/Instagram

 

- Jelena je neobična žena. Ti, ako se oženiš Jelenom Karleušom, ne možeš da očekuješ od takve žene da kuva pasulj kod kuće. Treba da živiš i da se pomiriš s tim.

-Jelena je talentovana osoba koja ima dar od Boga. Ona je vanredno sposobna žena. Da nije u Srbiji, da se sa tim što radi nalazi u Londonu ili Sjedinjenim Američkim Državama, njoj Madona ne bi bila ravna.

- U svom poslu je majstor visoke klase. Sviđa mi se njen patriotizam, njena borba i što je svoj čovek. Najviše poštujem te ljude koji prolaze pluseve i minuse, a opstaju i drže se na vrhu - zaključio je Karić takođe za Informer, ni ne sluteći da će ga sudbina posle mnogo godina ponovo spojiti sa pevačicom.

Pročitajte: Karleuša dobila ulogu u domaćoj seriji- Lazar Ristovski presekao - Ovo su detalji (FOTO)

To se dogodilo u hotelu Hilton u Posgorici gde je Jelena očigledno bila poslovno Bogoljub privatno.

Instagtam

 

Susret je zabeležen fotografijom kao i osmesi pevačice i biznismena zbog čega naslov “Pomirili se Karleuša i Bogoljub Karić” kruži svim medijima.

 

Komentari (0)

Loading