Celebrity News

Odlučio je da me ostavi zbog neke…! Jelisaveta Orašanin iznela sve javno

Jelisaveta Orašanin brak je okusila kada je imala svega 28 godina

Odlučio je da me ostavi zbog neke…! Jelisaveta Orašanin iznela sve javno

Antonio Ahel/ATAImages

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin brak su prigrlili nakon samo šest meseci zabavljanja.

Budući da je košarkaš tada bio angažovan u Rusiji, a glumica vrlo aktivna na svom profesionalnom polju u srpskoj prestonici, prostora za intenzivnije viđanje i bolje upoznavanje nije bilo.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin uslikana sa ovim poznatim košarkašem - Od Tea mesecima ni traga ni glasa

Navodno, svega par puta prespavali su jedno kod drugog pre nego što su izgovorili sudbonosno da.

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - istakla je glumica nakon svadbenog veselja organizovanog u Topčideru, na kojem su se okupile sve viđenije ličnosti grada.

Služila se tada najbolja hrana, angažovan najbolji bend, svi su bili veseli a mladenci možda čak i najveseliji i radoznali kakva ih sudbina čeka.

Boško Karanović

 

Nisu jedini Teo i Jelisaveta Orašanin brak probali nakon kratkog poznanstva.

Mnoge velike ljubavi upravo su tako počele a njihova je nakon svega dve godine krunisana rođenjem ćerke Petre, a potom i sina Bogdana.

Spekulisalo se da bi bilo i potvrđeno od strane glumice da je čak sedam puta probala s vantelesnom oplodnjom pre nego što je zatrudnela, a to je, po mišljenju mnogih, dovoljan dokaz koliko je mladi bračni par zapravo bio zaljubljen i s kolikom željom je stupio u, reklo bi se, stabilan odnos.

Pre nego što su se upoznali sportista i umetnica bili su u dugim vezama, sa izabranicima su čak živeli pod istim krovom, ali kao što se da primetiti ova njihova kratkog trajanja pokazala se kao odličan recept.

Pročitajte: Našla joj prvog dečka, pa joj se zbližila s partnerom- Dok Jovana trudna sedi kući, Jelisaveta Orašanin u zagrljaju Gorana Bogdana

Istini za volju, poslednjih godina nagađa se o razvodu popularnih emotivnih partnera, što glumica pojavljivanjem i navijanjem na suprugovoj utakmici vešto svaki put demnatuje.

Ipak, ne smeju se zanemariti njeni postovi na Instagramu.

Instagram

 

Nedavno je repostovala očigledno repliku koju izgovara jedna njena junakinja.

- Odlučio je da me ostavi zbog neke manastirske verzije mene.

Nakon što se crno-bela objava pojavila mnogi fanovi glumice zapitali su se da li je moglo i bez ovoga i da li je ovo njen način da zaintrigira javnost i ostane u žiži medijskog interesovanja.

 

Komentari (0)

Loading