Celebrity News

Aman Ceco, daj otkaz stilisti i šminkerki: Seka javno isprozviala koleginicu

Seka Aleksić prozvala Cecu

Aman Ceco, daj otkaz stilisti i šminkerki: Seka javno isprozviala koleginicu

Antonio Anhel / Ata images

Seka Aleksić pre više od godinu dana drastično je promenila svoj imidž i sada važi za jednu od najstilizovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. 

Sada je odgovarala na pitanja novinara o stilu svojih koleginica, a tom prilikom Seka Aleksić prozvala je Cecu.

Pročitajte: Skupocena i moćna - Torba Seke Aleksić čini čuda i za najjednostavniji autfit (FOTO)

- Mislim da žena koja je zvezda i koja zaslužuje je Ceca. Ceca, po meni, treba da promeni šminkera i stilistu, svakako. To je moje mišljenje. Ne treba niko na to da se ljuti. Mislim da je ona tolika zvezda da zaslužuje da mnogo bolje, lepše i skuplje izgleda na nastupima - rekla je Seka, pa dodala:

- Ako ste jedna od većih zvezda, vi morate da izgledate skupo i dobro. Tako da bih ja Ceci šminkerku odmah promenila. Odmah bih joj dala otkaz, ne znam ni ko je. Nemam ništa protiv osobe, ali šminka njena je po meni jako loša.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Ona zalužuje mnogo bolju šminku, frizure su kako-kad. Oblik frizure bih na njoj promenila, ne bih nosila onu ravnu kosu, promenila bih nešto. To je to. Eto, Ceca mi je prva jer je ona jedna od većih zvezda, zaista stvarno žena nekako zaslužuje da bude bolje obučena. Ima još nekih, ali ona mi je prva pala na pamet, jer o tome jako dugo razmišljam. Kad god je vidim, ja to pomislim - rekla je u dahu Seka.

- Ne morate vi kupovati brendirane stvari da biste izgledali skupo. Bitno je kako to ponesete. Ceca i te kako ima harizmu da iznese sve, samo to mora neko da upakuje - zaključila je Seka.

 

Komentari (0)

Loading