Celebrity News

Supruga Sergeja Trifunovića kratko i jasno: Razvodim se

Isidora i Sergej Trifunović, razvod nisu očekivali, kada su pre samo nedelju dana sklopili građanski brak

Supruga Sergeja Trifunovića kratko i jasno: Razvodim se

Instagram

Isidora i Sergej Trifunović razvod možda nisu imali na pameti kobne večeri, kada je glumac, svoju suprugu prijavio za nasilje u porodici. Ipak, supruga Sergeja Trifunovića dala je iskaz u supu Voždovac i tom prilikom najavila je razvod.

Pored kazne od 50.000 dinara zbog nezakonitog boravka u Srbiji, Isidora je prinuđena i da napusti našu zemlju.

Pročitajte: Šta je glumac uradio kada je otvorila vrata stana? Žena Sergeja Trifunovića se vratila kući

- Isidora je došla u policiju vidno uznemirena zbog cele ove situacije. U nezvaničnom razgovoru s policajcima, više puta je ponovila da će se sama vratiti u Hrvatsku i da više i nema razloga da dolazi u Srbiju jer će se razvesti od Sergeja, koji ju je i prijavio za porodično nasilje - kaže dobro upućen izvor za "Kurir":

- Rekla je i da su već neko vreme imali probleme i da je sve kulminiralo njegovim nepoštovanjem prema njoj. Što se tiče njenog nezakonitog boravka u Srbiji, istakla je da je svesna da je pogrešila i da je bila nesmotrena i da je zbog svih ovih problema zaboravila da proveri kad joj ističe dozvola boravka, ali i da joj se ovo desilo prvi put i da je do sad uvek vodila računa o tome.

Instagram

 

Do incidenta je po rečima izvora došlo zbog toga što je Sergej stalno prebacivao Isidori da treba da bočne da radi, jer je već neko vreme nezaposlena:

- Isidoru je ovo jako pogodilo, pa je Sergeja optužila da je on kriv što je dobila otkaz na televiziji gde je radila do skoro. Rekla mu je i da joj je sve u životu krenulo nizbrdo od kad je u vezi sa njim i da zbog njega ima samo probleme.

Za nju je on glavni krivac što je kasnila na posao i nije se pojavljivala na snimanjima emisije gde je bila angažovana kao voditeljka i da je zbog njegovih problema i putovanja i sama zapostavila svoj posao i obaveze. Tog dana su se svađali od ranog jutra, a sve je kulminiralo kad je otišao na promociju MC Sajsi i nije joj se javljao na telefon niti odgovarao na poruke. Kad je došao kući, desilo se šta se desilo.

Komentari (0)

Loading