Celebrity News

Ćerka Nebojše Dugalića likom je ista mama! Upoznajte Janu, peva kao slavuj (FOTO)

Ćerka Nebojše Dugalića je pevačica

Ćerka Nebojše Dugalića likom je ista mama! Upoznajte Janu, peva kao slavuj (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Mada je svojevremeno ćerka Nebojše Dugalića izrazila želju da ne bude deo javnosti, zbog čega je glumac izbegavao da za magazine pravi porodične portrete, ispostavilo se da će joj pažnja i te kako značiti bude li želela da se bavi pevanjem.

Ako se malo bolje pogleda profil Jane Dugalić, stiče se utisak da je scena zanima, sa čime stihijski dolazi i pažnja publike, medija, pa i sama popularnost, koja istini za volju ima i svoje dobre i loše strane.

Pročitajte: Rodila mu petoro dece, a gotovo nikad se ne pojavljuje - Supruga Nebojše Dugalića zablistala na crvenom tepihu, sve oči uprte u nju

Mada vrlo svestan šta je čeka, ponosni otac mezimicu je podržao u odlici da se muzički izrazi na društvenim mrežama.

Čim je otvorila profil i na njemu objavila par snimaka, glumac je i sam podelio jedan video uz komentar.

 

 

- Jedna od mojih omiljenih... Istu ovu pesmu sam svirao i pevao kada sam imao godina koliko Jana Dugalić ima sad - napisao je Nebojša vidno očaran talentom svoje naslednice.

Pročitajte: Sin Nebojše Dugalića je STRAŠAN DASA i gledate ga na televiziji - Evo zašto je ocu SLOMIO SRCE i kakav odnos danas imaju (FOTO)

Dramski umetnik otac je petoro dece.

 

 

Bogdan, Jana, Ilina, Kalin i Vidan plod su njegove ljubavi sa dugogodišnjom izabranicom Draganom, koja nije fan senzacija i publiciteta.

Tek odnedavno članovi mnogobrojne porodice Dugalić dozvolili su javnosti da zaviri u njihov mali, skladni skriveni svet.

 

Komentari (0)

Loading