Celebrity News

Marina jedno misli, drugo se desi! Mirka oštro o svekrvi (FOTO)

Svekrva Mirke Vasiljević dugogodišnji je novinar

Marina jedno misli, drugo se desi! Mirka oštro o svekrvi (FOTO)

ata images/stefan tomasevic/antonio ahel

Svekrva Mirke Vasiljević posvećena je porodici, vrlo predana i privržena, kako sinovima i unucima, tako i snajama.

Glumica tu činjenicu ne osporava, ipak tvrdi da joj je sa njom znatno teže da uspostavi komunikaciju nego sa svekrom. 

Pročitajte: Bravo, Mirka! Glumica održala važnu lekciju iz vaspitanja dece

- Dušan i ja smo nekako sličniji, tako da slično funkcionišemo, dok sa Marinom ima situacija da jedno misli, drugo se desi, treće razume, tako da sa njom nešto više razgovaram nego sa njim - kazala je ranije Mirka pa objasnila da je sa oboma, i svekrom i svekrvom, naučila da gradi otvorenu komunikaciju, komunikaciju koju imaju roditelji sa detetom.

-  Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta ili da mi ne odgovara, a budući da sam uz njih odrasla, da sam tu od svoje 19. godine, onda im to i kažem.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- I oni imaju pravo da meni kažu ako im nešto smeta - iskrena je dramska umetnica koja je popularnom paru podarila čak četvoro unučadi, dva unuka, Adreja, Mihajla i dve unuke Adrijanu i Aniku, zbog čega je oni neizmerno cene i nastoje da joj u svakom segmentu izađu u susret.

Prepuni su razumevanja i podrške, a svekrva Mirke Vasiljević je imala manir da o snaji ovako govori: 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Odnos prema ljubavi generacije u porodici prenose sa jednih na druge. I u mojoj i u Dušanovoj porodici se baš volelo i verujem da smo to preneli i na našu decu, budući da su se Vujadin i Mirka vrlo mladi zavoleli, a i Uroš i Tijana. Nesvesno smo slali poruke i prepoznajemo kod naših sinova da su ih usvojili jer je Vujadin imao samo 21 godinu kada je dobio dete, dok je Uroš u 24. godini dobio ćerku.

Za razliku od Marine Rajević Savić Dule je bio određeniji po pitanju svog odnosa sa glumicom:

Pročitajte: Ova žena vam je rodila četvoro unučadi - Porodični prijatelj otkriva kako se Dule Savić ponaša prema Mirki Vasiljević kad niko ne gleda

- Mirka je sjajna žena, majka i supruga. Kada ste u tim godinama koje ona ima, a ima 33, da bude aktivna ceo dan, posvećena porodici i deci, za svaku je pohvalu.

M.M./ATA Images

 

- Mislim da Mirka šalje važnu poruku mladim devojkama da postoji nešto mnogo važnije od noćnih izlazaka, slikanja po klubovima, pućenja na selfijima i ostalih gluposti. Želim da Srbija ima više Mirki - rekao je jednom bivši fudbaler.

 

Komentari (0)

Loading