Celebrity News

Otkrivena tajna imena ćerke Marije Kilibarde: Senja se zove po... (FOTO)

Ćerka Marije Kilibarde nosi ime starogrčkog porekla

Otkrivena tajna imena ćerke Marije Kilibarde: Senja se zove po... (FOTO)

instagram/marija kilibarda

Ćerka Marije Kilibarde rodila se 5. oktobra.

Po dolasku na svet preslatka devojčica dobila je čistu desetku, a par dana kasnije u tatinom i maminom naručju izašla je iz porodilišta.

Pročitajte: Imala je 75 kg pre trudnoće! Ovo je Marija Kilibarda deset dana posle porođaja FOTO

Još tada Marija i Bane Vučelić nadenuli su ime svojoj naslednici, specifično, lepo, pomalo ruskog tipa, zapravo starogrčko i svakako unikatno.

Danima se govorilo o tome kako će nadalje u životu ćerku Marije Kilibarde oslovljavati, mnogima je delovalo da je reč o nadimku ili, pak, skraćenici, a tek nedavno kada je voditeljka dobila komentar na Instagramu dobijen je tačan uvid u to po kome ili čemu je malena Senja nazvana.

Instagram screenshot

 

- Rodila se još jedna Senja. Moja je dobila ime po divnoj umetnici Senji Mafn, sve neke zanimljive devojčice - umetnice nose ovo ime (starogrčkog porekla od Xenos) - napisala je "instagramerka" na Insta storiju tagujući Maru, a u produžetku opisa dodala:

- Pa da ih jednoga dana odvedemo na ostrvo Senja, kad porastu, Maro. Puno ljubimo i grlimo bebanu imenjakinju! Dobro nam došla na ovaj svet - zakljlučila je.

Pročitajte: Najlepši prizor koji ćete danas videti - Marija Kilibarda i Bane Vučelić sa ćerkicom napustili porodilište

Budući da je post bio jako lep, te da je neke zablude demistifikovao, nikoga nije začudilo što je Marija odlučila da objavu podeli sa ostalim pratiocima.

Instagram

 

U neku ruku ona je potvrdila da je naslednicu nazvala po ostrvu ili, pak, slavnoj umetnici.

Veruje se da će u predstojećem intervjuu ona sve lepo obrazložiti.

Komentari (0)

Loading