Celebrity News

Šta je glumac uradio kada je otvorila vrata stana? Žena Sergeja Trifunovića se vratila kući

Žena Sergeja Trifunovića se vratila kući

Šta je glumac uradio kada je otvorila vrata stana? Žena Sergeja Trifunovića se vratila kući

Instagram

Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora postali su tema broj jedan, kada je glumac svoju izabranicu prijavio za nasilje u porodici. Iako elemenata krivičnog dela nije bilo, žena Sergeja Trifunovića optužena je za nezakoniti boravak u Srbiji, zbog čega mora da plati novčanu kaznu.

Nakon što je neko vreme provela u imigracionom centru, žena Sergeja Trifunovića vratila se u glumčev stan. Ipak, da sukob nisu izgladili, svedoči činjenica da je glumac neposredno pre njenog dolaska napustio stan i to prvi put nakon što je došlo do incidenta.

Pročitajte: Isidori Mijanović posle svađe sa Trifunovićem i deportacije usledio još jedan šok: Nevolja nikada ne ide sama (FOTO)

Komšije Sergeja i Isidore Trifunović za Blic su otkrile kako je glumac proveo noć nakon skandala:

- Delovali su mi kao skladan par, uvek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju - rekla nam je njegova komšinica, dok je drugi komšija video glumca na terasi u pola noći.

isismo / Instagram

 

- Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Videćemo šta će biti dalje - rekla je komšinica.

Komentari (0)

Loading