Celebrity News

Raša mi uzima sve pare: Goca otvorila dušu posle 9 godina braka

Brak Goce Tržan i Radomira Novakovića sklopljen je čak dva puta

Raša mi uzima sve pare: Goca otvorila dušu posle 9 godina braka

ata images/M.P.

Brak Goce Tržan i Radomira Novakovića sklopljen je prvi put pred matičarem 2015. godine.

Poznati supružnici tada su za veliki broj zvanica priredili žurku za pamćenje, i mada su obećali da će se ubrzo venčati i u crkvi, to su učinili tek pre par godina.

Pročitajte: U brak sam dovela i bivšu svekrvu... Posle devet godina Goca Tržan progovorila o paklu kroz koji je prošla sa Rašom

Za razliku od prvog, drugo venčanje 2021. bilo je izuzetno intimno.

Pevačica i bivši bubnjar na večnu ljubav zakleli su se u krugu najbližih, a potom su sve zaokružili večerom.

Ceremonija sklapanja braka bila je izrazito emotivna, što je mladence navelo na suze, ali i preispitivanje o daljem zajedničkom životu. 

Instagram

 

Pop diva ne krije da je mnogo pre drugog venčanja shvatila da je Raša taj koji ju je učinio kompletnom ženom, srećnom, jakom, poslovnom, profesionalnom, ali i oslobođenom od svih predrasuda i sumnji u pravu ljubav.

Istovremeno je primetila da je njegovo poimanje braka slično onome kako su njeni roditelji gradili odnos, zbog čega mu se još više prepustila.

Brak Goce Tržan i Radomira Novakovića lep je i skladan, a krasi ga sve ono čime mnogo stariji parovi mogu da se pohvale.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Znaš kako, ja sam rasla u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja plaća sve račune, podigne novac sa tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. I kada je trebalo bilo šta da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu, ovo je moje, ovo je tvoje - počela je svojevremeno ispovest Goca. 

- Sve je to naše, tako sam ja vaspitana. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, odavno već nema keša, uglavnom sve plaćamo karticom. Raša je banka. Ja ne vidim zajednički život kao moje ili tvoje, jer onda moramo sve da podelimo.

Pročitajte: Toliko ju je priželjkivala! U susret devetoj godišnjici braka Goca Tržan započinje novu životnu etapu (FOTO)

- Mi zajedno zarađujemo novac, mi zajedno radimo, ja ne želim da se delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Moj suprug radi puno poslova, otkada smo on i ja zajedno, puno toga smo uspeli zajedno da stvorimo, kupimo i potrošimo, proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno - zaključila je pevačica, ne skrivajući da je u braku ona trošadžija, dok je njen suprug taj koji štedi, zbog čega pare uglavnom stoje kod njega, pa se dogovaraju o tome kako će ih potrošiti.

 

Komentari (0)

Loading