Celebrity News

Videlo se da je teško bolestan: Poslednja fotografija bivšeg muža Snežane Savić, za ruku ga drži ona

Poslednja fotografija Dragoslava Lazića ukazivalo je da je reditelj veoma loše

Videlo se da je teško bolestan: Poslednja fotografija bivšeg muža Snežane Savić, za ruku ga drži ona

Antonio Ahel/ATA Images

Reditelj Dragoslav Lazić preminuo je u 87. godini života. Za sobom je ostavio brojna ostvarenja, petoro dece, sina Zorana i ćerku Katarinu, Anicu, koju je dobio u braku sa Snežanom Savić i blizance Iskru i Lazara, koje mu je podarila glumica Dragana Turkalj.

Iako se dugo nije pojavljivao u javnosti, poslednja fotografija Dragoslava Lazića nastala je prošle godine, kada je pozirao sa suprugom Draganom Turkalj, na Festivalu scenarija u Vrnjačkoj banji, kada je već bilo jasno da bolest uzima maha.

Pročitajte: Bivši muž Snežane Savić oženio je njenu koleginicu: Ko je poznata glumica koja je Dragoslavu Laziću u osmoj deceniji rodila blizance?

- Nema me jer su me stigle godine. Ja i dalje pišem, ali moje projekte će raditi neko drugi. Definitivno sam rekao zbogom rediteljskom poslu, jer je to zaista naporan posao. Ja sam se i razboleo na snimanju serije ‘Zvezdara’, koju sam radio tri godine. Imam i zdravstvenih problema.

ATA Images

 

- Slabije čujem i vidim, ali i slabije hodam. Imam Parkisonovu bolest, koja se ne leči, ali je bitno da se uspori. Ipak i pored toga, ne odustajem od posla - rekao je za "Blic".

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading