Celebrity News

Snalazi se kako mora: Evo kako Nikolina Pišek zarađuje novac za život na visokoj nozi

Zarada Nikoline Pišek - evo kako voditeljka zarađuje za život na visokoj nozi

Snalazi se kako mora: Evo kako Nikolina Pišek zarađuje novac za život na visokoj nozi

Petar Đorđević

Zarada Nikoline Pišek uvek je bila dobra, s obzirom da je reč o jednoj od najtraženijih voditeljki u Hrvatskoj i regionu. Pored toga, Nikolina ima brojne saradnje na društvenim mrežama, pomoću kojih zarađuje lepu sumu novca.

Nikolina je nedavno renovirala i vilu koju je pazarila za vrtoglavih 1.7 miliona evra, sa pokojnim suprugom Vidojem.

Pročitajte: Znate li da Nikolina Pišek i Severina zbog jednog muškarca ne govore godinama? Domaća javnost ga odlično poznaje

Kuću je voditeljka renovirala od poda do plafona i uredila po svom ukusu, što je zahtevalo velika ulaganja, a kada je reč o bogatstvu njenog pokojnog supruga, Nikolina još uvek vodi spor oko podele imovine sa svojim svekrom, Mišom Grofom.

Upravo zato zarada Nikoline Pišek njen je osnovni izvor prihoda, a ona je još jednom pokazala da je sposobna da zaradi novac. Naime, sudeći po njenoj poslednjoj objavi na mrežama, Nikolina je odlučila da dodatnu zaradu ostvari prodajom garderobe na jednoj online platformi.

Instagram

 

Kako je garderober Nikoline Pišek bogat komadima koje je voditeljka obukla jednom ili nijednom, veruje se da je ovo sjajan način da doprinese budžetu za svoj život na visokoj nozi, u kome godinama uživa.

Komentari (0)

Loading