Celebrity News

Trebalo je da se venčamo: Milica Milša posle 29 godina progovorila o ocu svog sina

Otac sina Milice Milše za javnost je nepoznanica

Trebalo je da se venčamo: Milica Milša posle 29 godina progovorila o ocu svog sina

Dalibor Danilović

Milica Milša naslednika Antonija rodila je na četvrtoj godini studija, a identitet njegovog oca nikada nije javno otkrila. Sa suprugom Žarkom Jokanovićem u braku je više od tri decenije, a poznati scenarista Antonija je odgajio i prihvatio kao svoje dete.

Pročitajte: Svakog dana se molim Bogu - Milica Milša se godinama bori sa zdravstvenim problemom

Prvih šest godina, dok se u njenom životu nije pojavio Žarko, glumica je sina odgajala sama, uz pomoć svojih roditelja.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili 'prostirka' na koju sam mogla da sručim sav teret.

Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je svojevremeno za „Story” Milica Milša koja je sada govorila o momku za kog je trebalo da se uda.

Privatni album

 

 

- Antonije ima jednog jedinog oca, a to je Žarko. Svi nešto vole da pitaju i čeprkaju, nema tu ničega. Jednostavno, tri godine sam se zabavljala sa jednim momkom, trebalo je da se venčamo, nisam želela da se udam, sama sam tako odlučila, videla sam da to neće da štima. Posle 29 godina nema tu šta da se priča - rekla je Milica Milša u emisiji „Naj od naj”.

Komentari (0)

Loading