Celebrity News

Ćerka Anice dobre progovorila o teškom životnom periodu: Da nije bilo moje majke...(VIDEO)

Ćerka Anice Dobre podelila je s javnošću najteži trenutak u svom životu

Ćerka Anice dobre progovorila o teškom životnom periodu: Da nije bilo moje majke...(VIDEO)

you tube print screen Vece sa Ivanom Ivanovicem

Ćerka Anice Dobre zajedno sa popularnom majkom i koleginicom Mirjanom Karanović privodi kraju pripremu novog pozorišnog komada.

Predstava Sedam sati sunčeve svetlosti u kojoj će igrati i Bojan Dimitrijević premijerno će se održati u Teatru na brdu.

Pročitajte: Godinu i po dana od rođenja unuke Lune! Anica Dobra ponovo slavi- Čestitamo (FOTO)

Za pomenuti komad još pre godinu dana doznao je voditelj Ivan Ivanović te je nabrojanu ekipu pozvao u svoju emisiju.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Petak veče za nama tri glumačke dive Mira, Mina i Anica učinile su lepšim svima pored malih ekrana iskrenošću, posvećenošću ali nadasve humorom, kao i ženskom solidarnošču.

U to ime, a u jednom momentu oglasila se ćerka Anice Dobre, koja se a pro po ženske podrške prisetila momenta kada je svoju mezimicu dovela iz porodilišta kući.

- Meni je to bila velika promena, ja nisam znala koliko je to teško. Toliko sam to želela, to je bila tolika jedna želja u meni. Ljudi, međutim, ne znaju šta ih čeka, lično sam imala momenat nervnog sloma posle mesec dana nespavanja -počela je izlaganje ćerka Miodraga Sovtića pa dodala:

you tube print screen Vece sa Ivanom Ivanovicem

 

- Da nisam imala moju mamu, da moja mama meni pomogne u svakom aspektu i da me smiri i da mi kaže da je ok. Ja na primer nisam mogla da dojim.

- Ona je meni rekla: "Ok je to što ne možeš da dojiš, bitno je da ti budeš dobro i onda će beba da bude dobro, ajmo sad svi zajedno da prođemo kroz to. I to je taj neki ženski krug podrške, ono ljudi ti odjednom kažu neke stvari koje ranije nisi ni znao, ja da nju nisam imala ja iskreno ne znam kako bih sama izašla na kraj stim, jer to je najlepša ali i najteža stvar.

Pročitajte:Slika unuke Anice Dobre iz kuhinje izmamiće vam osmeh na lice- Pored male Lune, luksuzni papreno skup nameštaj u drugom je planu

- Ženski krug se nastavlja i to je jako lepo i jako mi je drago što je devojčica, ali ja da nisam imala moju mamu da mi pomogne ne znam kako bih. Zahvalna sam - zaključila je prelepa mlada glumica, koja je dobila aplauz ali i komentar svoje majke, koji je takođe dočekan ovacijama i smehom.

you tube print screen Vece sa Ivanom Ivanovicem

 

- Prvi put da me pohvali u životu - prokomentarisala je šaljivo Anica.

Komentari (0)

Loading