Celebrity News

Stravične slike iz prošlosti ne daju mira Verici Rakočević: Taj zločin...

Prošlost Verice Rakočević obeležila je kreatorku

Stravične slike iz prošlosti ne daju mira Verici Rakočević: Taj zločin...

mirko tabašević

Kada je prošlost Verice Rakočević prvi put dospela do medija, javnost je bila zatečena.

Toliko uspona i padova obeležilo je život modne kreatorke, da bi jedna sasvim dobra biografija mogla da se načini, prepuna ljubavnih, porodičnih raspleta i zapleta sa detaljima drame, tragedije i trilera.

Pročitajte: Verica Rakočević za Story- Vreme je za promene

Činjenica da se povremeno nalazila u bajkovitim, idealnim uslovima, neretko istovremeno u onim nerešivim, vrlo traumatičnim i bolnim, koje bi mnoge trajno obeležile i paralisale, jasno svedoči o Veričinom karakteru i snazi.

Jasno je kao dan da sedamdesetšestogodišnjakinja ne dozvoljava da je izazovi slome.

Gura napred, noseći na leđima sve svoje probleme i slike iz prošlosti, kojih se svojevremeno prisetila za potrebe jedne emisije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Smrt oca, recimo, bol je koju dizajnerka nikada neće zaboraviti niti preboleti.

O zebnji koju je osetila toga trenutka govorila je kao da se juče dogodila, a priznala je da na sahranu tate nije želela da ode, jer je odbijala da poveruje da ga više nema.

Problemi sa bivšim muževima takođe je deo teškog dela prošlosti Verice Rakočević, koja je čak u jednom momentu ostala bez krova nad glavom i sa velikim finansijskim problemima. 

Pročitajte: Odakle joj hrabrost da u tim godinama priča o budućnosti - Verica Rakočević donela neočekivanu odluku, porodica se tu ništa ne pita

Možda najtragičnija izjava kreatorke bila je o seksualnom napastvovanju koje je preživela od strane dobrog prijatelja.

Ona se na ispovest, uprkos savetovanju supruga Veljka Kuzmančevića da to ne čini, osmelila zbog ideje da bi svojim iskustvom mogla da pomogne drugim devojkama.

Instagram

 

Zbog tog ružnog iskustva Verica je uvek na strani nežnijeg pola, a vrlo se jasno vidi i njena podrška damama koje odluče da zavole starije muškarce.

Anicu Lazić, devojku Lazara Ristovskog, izuzetno ceni i stalno je ističe, ali nije ona jedina. Verica je nedavno postala član jedne organizacije za zaštitu ženskih prava.

 

Komentari (0)

Loading