Celebrity News

Milica Todorović otkrila tajnu Đokovića: Ne znam kako Jelena izdržava pritisak

Milica Todorović o Novaku Đokoviću

Milica Todorović otkrila tajnu Đokovića: Ne znam kako Jelena izdržava pritisak

Antonio Ahel ATA Images / Profimedia

Svi koji poznaju Novaka Đokovića tvrde da je šampion i van terena. Srdačan i otvoren, sa svima može da nađe zajednički jezik, a Milica Todorović o Novaku Đokoviću govorila je prvi put.

Pročitajte Nova etapa u životu Milice Todorović se bliži - Majci se konačno ispunila želja

Pevačica je u nekoliko navrata pevala porodici Đoković na proslavama i od tada su u dobrim odnosima.

- Jeste da ne pijemo kafu svaki dan, ali družimo se. Drago mi je da se uvek Jelena i on sete Stevana i mene da im pevamo godišnjicu braka i rođendane.

Divni su ljudi, on je zaista jedna duša. Dosta sam pričala sa njom o tome kako izdržava toliki pritisak. On je gromada, predivan i sasvim normalan čovek.

Arnold Jerocki / Getty Images for LVMH x Vogue x NBC)

 

Svašta mi je rekao, njegove trikove kako da sve prevaziđe - prokomentarisala je za „Alo” pevačica koja ističe da su se vrednosti porimetile.

- Ako si ostvaren, imaš porodicu, svi zdravi, svi funkcionišu. To je posao. Nije kao svaki drugi, putujemo, odsutni smo od kuće, ali može sve lepo da se uklopi kad se čovek organizuje. A pošto sam ja jako dobra sa organizacijom, pomoći će mi moj tim - kaže pevačica kroz smeh, prenosi 24sedam, te nastavlja:


- Jesu se malo poremetile vrednosti. Malo se to izmešalo, ko je muško, ko je žensko. Htele smo tu ravnopravnost i ja to podržavam, ali do neke granice. Mora da se zna ko je mužjak, a ko ženka. Da bi se žena osetila kao žena.

Anotnio Ahel/Ata

 

Ja čekam svog mužjaka i dalje. Znaš šta, ako je žena ostvarena, i treba da ima neka očekivanja. Realno.

Ako je pak neka koja neće uopšte da radi, mislim, ima i takvih, pa uspeju da se udaju bogato. Nažalost, meni je to tužno, ali ima i toga.

Komentari (0)

Loading