Celebrity News

Ana Ivanović danas je najsrećnija sestra na svetu! Miloš ima predivne vesti, porodica slavi (FOTO)

Brat Ane Ivanović danas slavi

Ana Ivanović danas je najsrećnija sestra na svetu! Miloš ima predivne vesti, porodica slavi (FOTO)

Getty images/ Boško Karanović

Miloš Ivanović pre pet godina oženio se mlađom ćerkom bivšeg fudbalera Dragana Džajića.

Brat Ane Ivanović i njegova izabranica Dragana na dan venčanja bili su izuzetno elegantni.

Pročitajte: Mama Ane Ivanović kao da joj je sestra bliznakinja - Žene 50+ žele da znaju kojim sredstvima se Dragana služi?

Svi domaći mediji pored mladenaca fokusirali su se na dolazak slavne teniserke, koja je supruga Bastijana Švajnštajgera i sinove ostavila u vili u Austriji, dok se ona sama zaputila u svatove.

Doznalo se tada, a na osnovu uske, plave, elegantne haljine na jedno rame da je Ana u drugom stanju, što je bio dodatan razlog da ona, brat i snaja osvanu na gotovo svih naslovnim stranama domaćih magazina.

Instagram

 

Ležernom šetnjom pred foto-reporterima Ana je nesvesno u drugi plan „bacila” Miloša i Draganu, koji joj na tome nisu zamerili.

Brat Ane Ivanović ne vapi za senzacijom, dok je iste prirode i njegova izabranica, zbog čega su porodični odnosi nakon svadbe ostali isti, skladni, prepuni ljubavi, poštovanja i podrške.

Pročitajte: Nakon što mu je rodila tri sina Ana Ivanović Bastijana stavila na ozbiljan test - Evo kako se snašao

Uprkos činjenici da teniserka živi van Srbije, redovno se porodično posećuju, a Ana je svojevremeno otkrila da se i njen suprug odlično slaže sa šurakom.

Gerald Matzka/Getty Images

 

Kakvo je stanje u porodici Ivanović, najbolje se može zaključiti na osnovu današnje objave teniserke, koja je sa instagramerima podelila fotografiju sa Milošem, a u dnu mu na svoj način čestitala rođendan:

- Srećan rođendan, dragi! Obožavam te.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading