Celebrity News

Mislila sam da ću da umrem: Velika borba Slavice Ćukteraš

Zdravstveno stanje Slavice bilo narušeno

Mislila sam da ću da umrem: Velika borba Slavice Ćukteraš

Antonio Ahel/ATAImages

Zdravstveno stanje Slavice Ćukteraš bilo je narušeno. Pevačica je tražila pomoć kod raznih lekara dok joj nije stigla dijagnoza.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš otvorila vrata svog doma na selu - U dvorište svi gledaju i ne veruju (FOTO)

Pre nego što je stigla do neuropsihijatra koji je prepoznao da je reč o anksioznosti, bila je kod kardiologa, nosila holter, sve dok nije došla do lekara koji joj je pomogao da se izbori s problemom.

- Prvi put sam joj rekla da ću da umrem, a ona meni – nećete. Meni je izuzetno loše, ne smem na ulicu. Ona je rekla da je to stanje, da nije bolest, da to ima svaka druga osoba i da neću umreti.

Jednom sam je zvala pred nastup u jedan ujutro i rekla: ‘Ja ne mogu da izađem na scenu, ako stanem na scenu, ja ću umreti’. A ona mi je rekla – ‘Slavice, nećete umreti’. ‘Ali pašću u nesvest’. A ona odgovorila: ‘Pa, ako padneš, neko će te dići’ - ispričala je u emisiji „Na prvom mestu” jednom prilikom pevačica koja se uspešna izborila sa problemom.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

- Sada mi taj problem izgleda nikakav, izuzetno mali, uopšte nije strašan. To je promenjivo stanje, kako je došlo, tako je i otišlo. Zavisi da li će se čovek obratiti pravom doktoru, da li će uzimati terapiju koju mu je doktor prepisao. Dosta ljudi ima to stanje, koje guše u sebi.

Znam osobe koje godinama sede kod kuće bez posla, plaše se trudnoće, svega… To stanje je promenjivo i nema potrebe da vas koči. Rešenje postoji i rešenje je banalno - rekla je Ćukteraš koja je ponosna na sebe što je uspela da pobedi i poručuje da i drugi mogu da slede njen primer.
 

- Kad sam ja u ovom poslu izlazila na binu gladna, nisam imala vremena da jedem, pevala sam u ravnim čizmama i farmericama, jer nisam imala kad da se presvučem… Kad sam uspela da pobedim anksioznost, možete i vi -  poručila je pevačica iskreno.

 

Komentari (0)

Loading