Celebrity News

Niko nije očekivao da će se Novak ovim baviti nakon okončanja teniske karijere

Kraj karijere Novaka Đokovića nije ni na vidiku

Niko nije očekivao da će se Novak ovim baviti nakon okončanja teniske karijere

R.Z./ATAImages

Kraj karijere Novaka Đokovića pitanje je na koje domaća, ali i inostrana javnost već duže vreme očekuje odgovor.

Prvi teniser sveta svojevremeno je kazao da će igrati sve dok bude pobeđivao, što znači da uprkos godinama planira da ruši rekorde.

Pročitajte: Zar je dotle došlo? Dijana i Srđan uzimali pare pod kamatu, Novak je morao sve da vrati

Konkretne detalje o prekidu takmičenja nije Novak precizirao, niti je to učinio neko iz njegovog tima, jer se navodno taj podatak još uvek ne zna.

Ipak, svideo mu se predlog i da jednog dana glumi u nekoj komediji na velikom platnu.

- Voleo bih da glumim, ne u filmovima, već prvo u pozorištu. Volim tu živu interakciju sa ljudima. Imam omiljenu predstavu, ali je vi ne znate, jer je iz moje zemlje.

Volim komediju i trudim se da pokupim određene savete od prijatelja koji su glumci u komedijama. U nekom trenutku bih voleo da naučim kako da slikam, crtam, te stvari vezane za umetnost -  rekao je u intervjuu za "Vog" Novak i otkrio je koji mu je neostvaren san.

 - Sa Džimom Kerijem. To je san. Neverovatan je. Njegove facijalne ekspresije, gluma. Uvek sam to voleo, radio sam i ja takve stvari na početku svoje karijere kada sam imitirao druge tenisere i teniserke i to je bilo viralno - rekao je i govorio o planovima za budućnost.

Profimedia

 

 

- Strastven sam kod mnogih stvari, zdravlje, oporavak, sportska nauka, biotehnika, mnoge stvari me zanimaju, imam širok spektar interesa i moje investicije su uglavnom u takvim nekim stvarima.

Moj tim i ja se trudimo da povežemo određene tačke i da ostavimo zaveštanje sa jakim brendovima. Voleo bih da moj brend ne bude samo vezan za tenis već i za filantropiju, velnes i mnoge druge stvari. Mnogo toga se dešava, rekao bih da moj agent i savetnik za biznis ima previše stvari na tom spisku. u intervjuu za "Vog".

- Samo on to zna, ali je uzbudljivo, jer je to na neki način i moja tranzicija. Znam da ulazim u tu neku završnu fazu svoje karijere i ne znam koliko dugo će da traje, jer ne postavljam nikakve limite na to  - zaključio je Đoković.

 

Komentari (0)

Loading