Celebrity News

Potresno! Marija Šerifović progovorila o bolesti: Uradila sam DNK istraživanje

Zdravlje Marije Šerifović pod lupom je medija

Potresno! Marija Šerifović progovorila o bolesti: Uradila sam DNK istraživanje

Instagram

Zdravlje Marije Šerifović uvek je bilo odlično. 

Pevačica je, međutim, nedavno dala ispovest u kojoj je istakla da je uradila ispitivanja koja su ukazala na ozbiljne nedostatke u njenom DNK. 

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila kako je izdala Marija Šerifović - Najmanje sam od nje očekivala da uradi to

– Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam da kopam i da vidim ko su bili i šta su bili, postoje razne stvari u gradskom muzeju od mojih pradedova, ali saznaću, pošto želim baš precizno da se bavim time - počela je izlaganje Marija pa dodala: 

- Čak sam i nedavno uradila jedno DNK istraživanje moje genetsko, odakle sve vučem korene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno za početak geografski odakle potiču vaši koreni.

Instagram screenshot

 

– Dakle, mene ima gde me nema… Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu istoriju.

- Ali sam tada saznala još nešto. Kada radite taj DNA report možete proveriti i potencijalne bolesti. Stoji mi da ću možda da dobijem Alchajmera.

Pročitajte: Sad je sve jasno! Jovana Pajić priznala - Bez Marije ne mogu da živim

- Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potičete.

M.M./ATAImages

 

Zdravlje Marije Šerifović trenutno je odlično, mlada mama uživa u odgoju naslednika, ipak ako je verovati ispitivanjima trebalo bi da se pričuva i uradi sve što može da spreči uspostavljanje pomenute dijagnoze. 

Komentari (0)

Loading