Celebrity News

Posle Karleušine izjave da su ćerke svedočile nasilju u porodici oglasila se Atina Tošić (FOTO)

Prvo oglašavanje Atine Tošić privuklo je pažnju javnosti

Posle Karleušine izjave da su ćerke svedočile nasilju u porodici oglasila se Atina Tošić (FOTO)

Foto: Miloš Miletić

Usledilo neočekivano prvo oglašavanje Atine Tošić. 

Od javnog saopštenja roditelja da se razvode, starija ćerka popularnog para izbegavala je da deli objave sa pratiocima na društevnim mrežama, na kojima je prethodno bila vrlo aktivna. 

Pročitajte:  Moja sestra ima sve što poželi, a ja ne - U jeku razvoda roditelja oglasila se Nika Tošić

U nekom momentu Karleušina i Duškova mezimica obrisala je sve svoje profile, a povukla je odluku i da aktivno gradi karijeru modela.

Na sve što se ticalo javnog eksponiranja naslednica poznatog para stavila je tačku, a posebno tiha je postala pošto je sporazumni razvod roditelja stupio na snagu. 

Upravo iz tog razloga sve je iznenadila njena najnovija objava na Instagramu, a tiče se selfija iz spavaće sobe, koja ne govori mnogo ali svakako intrigira. 

Prvo oglašavanje Atine Tošić privuklo je pažnju medija jer je usledilo nakon Jelenine objave da su ćerke prisustvovale nasilju u porodici. 

Istakla je pop diva da je to između nje i bivšeg fudbalera bilo krvoproliće zbog čega je morala da urgira policija.

Pročitajte:Jelena sve priznala na rođendan ćerki - Nikin i Atinin tata je...Jelena sve priznala na rođendan ćerki: Nikin i Atinin tata je...

Pretpostavlja se da je sve što se dešavalo unutar vile na Dedinju ostavilo traga na ćerke estradne umetnice i sportskog menadžera, isto tako očigledno je da se estradna umetnica i sprtski menadžer trude da im sve nadomeste i probaju da štetu saniraju.

Instagram

 

U svemu im udovoljavaju i zadovoljavaju modne hirove, o čemu svedoči i nova Atinina slika na kojoj se vidi predivna teen odevna kombinacija.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading