Celebrity News

O romantičnom gestu dečka Đine Džinović svi pričaju: Zgodni motorista nije mogao da sakrije osećanja, Harisova ćerka u transu (FOTO)

Dečko Đine Džinović izuzetno je romantičan i pažljiv momak

O romantičnom gestu dečka Đine Džinović svi pričaju: Zgodni motorista nije mogao da sakrije osećanja, Harisova ćerka u transu (FOTO)

Instagram

Očekivalo se da će nakon raskida veze sa fudbalerom naslednica muzičara i dizajnerke ponovo uploviti u vezu sa momkom poznatim široj javnosti.

Dečko Đine Džinović poseduje dobro ime, status, izuzetno je zgodan i imućan, ljubitelj je sporta i motora, ali nije poznat medijima, što mu je u neku ruku i prednost.

Pročitajte: Ekskluzivne slike- Đina izabrala majčinu stranu, Haris slomljen - Zar tako ćerko?

Ako je suditi po objavama mlade bogerke, on ne voli publicitet.

Instagram

 

Na gotovo svim fotografijama Đina preko lica izabranika stavlja emotikone, ipak nedavno nije mogla da izbegne i ne obeleži njegovo ime.

Bar toliko je mogla da učini za gest iznenađenja koji joj je priredio, a verovala je da ovoga puta ni njemu neće smetati.

Naslednica pevača, naime, nedavno je obeležila rođendan.

Među prvima čestitao joj je emotivni izabranik, koji joj je na kućnu adresu poslao tortu sa posvetom:

Instagram

 

- Srećan rođendan, Bubo. Volim te.

Đina je istoga trena poklon fotografisala i radost zbog prelepog gesta podelila sa instagramerima a u gornjem levom uglu označila je andrej.blagojev.

Pročitajte: Koliko je samo zgodan! Đina Džinović predstavila novog dečka (FOTO)

Na taj način doznalo se ko je zapravo dečko Đine Džinović.

Instagram

 

Mladićev profil možda čak i najbolje govori o njemu, a to je da je svojoj izabranici on vrlo posvećen, da joj se našao u najkritičnijem životnom trenutku, tokom razvoda roditelja, da voli košarku istovremeno motore, te da je nestvarno zgodan.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading