Celebrity News

Ovako izgleda čovek koji je izgubio najveću životnu borbu: Otac Saše i Dejana Matića prvi put u javnosti (FOTO)

Otac Saše i Dejana Matića prvi put u javnosti

Ovako izgleda čovek koji je izgubio najveću životnu borbu: Otac Saše i Dejana Matića prvi put u javnosti (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Otac Saše i Dejana Matića prvi put je stao pred kamere i u emisiji „Metar moga sela” govorio je o svojim sinovima, i tuđoj greški, koja je celoj porodici obeležila život.

Saša i Dejan Matić rođeni su u Drvaru, gde su i živeli i odrastali uz oca Zorana i majku Dragicu.

Pročitajte: Sve je priznao prijateljima: Istina o braku Saše Matića otkrivena

Sada je otac Saše i Dejana Matića progovorio o najvećoj životnoj boli, koju su on i supruga osetili.

- Supruga i ja smo sve pokušali što je moglo da se pokuša. Išli smo i u Nemačku, išli smo i u Rim. Profesor, koji je bio naš čovek, u Roterdamu je bio šef oftalmološke klinike, hteo sam da idem i tamo i onda mi je rekao da će doći u Herceg Novi, tamo smo se našli i on mi je jednostano i pravu istinu rekao: ‘Njima je upropašćen vid, predozirani su kiseonikom.

Blic TV, Metar Moga sela, Printscreen

 

Oni su otrovani. Mogao je i mozak da im ošteti’. Sreća u nesreći je da su ostali bez vida, a rekao je da nema leka za sada, da to ne postoji u svetu. Kaže: „Ja sam u toku, ako ikada išta bude, ja ću vas zvati i reći.

Zoran Matić stao je pred kamere i za "Blic TV" ispričao je životnu priču svojih sinova:

Prvih šest meseci Dejan i Saša su proveli u Zagrebu, na intenzivnoj nezi.

Pročitajte: Supruga Dejana Matića posle duže vremena u javnosti - Prepolovila se, promenila frizuru i niko je nije prepoznao

- Oni su bili u Zagrebu šest meseci. I, znate kako, intenzivna nega i one sestre, ‘ajde idemo da pijemo kafu, pusti nek ima kiseonika, nema veze’. Koliko god im pomaže kad im treba, pet puta im više odmaže kad ima viška. E, to je tragedija. I odgovornost i sve to... - kaže Zoran, tata popularnih pevača za emisiju „Metar moga sela”.

- A kad smo ih iz Zagreba doneli, kad smo dobili otpusne liste, pisalo je beo, bez osobenosti, da su zdravi, pravi, ništa im ne fali. Kad smo došli kući, ja vidim da po zvuku reaguju, kažem supruzi: ‘Nešto nije u redu’. Kaže: ‘Ma daj’, kao: ‘Mali su još’. Međutim, posle mesec dana odemo u Zagreb i čim smo ušli na vrata, te dve doktorke, starija i mlađa: ‘Jao, šta ste uradili deci, vaša deca ne vide’? Reko: ‘Ja sam došao to vas da pitam’. Bio sam beogradski osiguranik, kada smo sutradan došli u Beograd na Institut za majku i dete, profesor Jovićević nas je primio i on je rekao: ‘Idioti, šta su uradili’ - piše Blic.

Privatna arhiva

 

Urpkos svemu, Saša i Dejan imali su divno detinjstvo i odrastanje, tokom koga su roditelji dali sve od sebe da im pruže normalan život i izvedu ih na pravi put.

Komentari (0)

Loading