Celebrity News

Milica Todorović na rđendan otkrila da li je oprostila sestri i zetu: Problem je 60.000 evra

Zet Milice Todorović pre par godina izigrao je poverenje pevačice

Milica Todorović na rđendan otkrila da li je oprostila sestri i zetu: Problem je 60.000 evra

Instagram

Zet Milice Todorović pre izvesnog vremena našao se u žiži medijskog interesovanja, a sve zbog toga što je izvršio malverzaciju, putem koje je omiljenu svastiku "olakšao" za 60 hiljada evra.

Pisalo se pre par godina, da je pevačica suprugu starije sestre Jovane poverila kupovinu stana, svoje prve nekretnine u Beogradu, te da je bez iste ostala jer rate nisu plaćane na vreme.

Pročitajte: Nova etapa u životu Milice Todorović se bliži - Majci se konačno ispunila želja

O skandalu koji je zadesio porodicu Todorović mnogo se tih dana nagađalo, zbog čega je folk zvezda odlučila da o tome ćuti.

Tek za Story pristala je da objasni novu prirodu odnosa koje ima sa sestrom i zetom.

Instagram

 

- Jesmo izgladili smo odnose. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam koliko ima neistine u svemu što se pisalo, toliko ima i istine - počela je izlaganje pevačica pa dodala:

- Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da će neko tako blizak da ga izda u bilo kom smislu.

Instagram

 

- Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju - zaključila je folk diva koja je, ako je suditi po fotografiji objavljenoj u ime njenog 34. rođendana, ipak uspela da komunikaciju sa starijom sestrom vrati na staro.

Pročitajte: Majka bi volela da bude devojčica - Milica Todorović o ovome godinama sanja

Naime, Jovana je Milici emotivnom objavom čestitiala novo poglavlje u životu, što je ona šerovala na svom instastoriju, što dovoljno dokazuje da su sestre nastavile tamo gde su stale.

Instagram

 

Da li je i zet Milice Todorović uspeo da vrati poverenje ne zna se. Navodno 60 hiljada evra, teško stečenih po klubovima i svadbama, otišlo je u nepovrat, kao i bratsko-sestrinski odnos koji se gradio godinama.

 

Komentari (0)

Loading