Celebrity News

Seka Aleksić i Veljko Piljkić proslavili sinu Jakovu 8. rođendan: Dekoracija papreno košta, a jedan detalj je u fokusu (FOTO)

Stariji sin Seke Aleksić rođendan proslavio sa drugarima

Seka Aleksić i Veljko Piljkić proslavili sinu Jakovu 8. rođendan: Dekoracija papreno košta, a jedan detalj je u fokusu (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Stariji sin Seke Aleksić napunio je osam godina, a u to ime ponosni roditelji priredili su mu zabavu za pamćenje.

Jakov Piljkić rođendane uglavnom slavi u svom domu u Staroj Pazovi.

Pročitajte: Dobiću šećer od nje! Seka najstrože osudila majčino ponašanje

Raskošno dvorište s bazenom tada je ukrašeno po uzoru na njegove omiljene crtane junake, trpeze su prepune grickalica i slatkiša, a na licima roditelja je osmeh.

Ni ove, kao ni proteklih sedam godina, estradna umetnica i njen izabranik nisu ustuknuli pred željama svog omiljenog slavljenika te su mu ispunili svaku želju, što je ujedno i njega i njih učinilo radosnima i ponosnima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Stariji sin Seke Aleksić za osmi rođendan poželeo je dekoraciju u obliku You tubea, čim su se sve zvanice oduševile.

Bez svake sumnje maleni Jakov bezazlene crtaće zamenio je ozbiljnijim sadržajem na svom omiljenom kanalu, što su estradna umetnica i njen suprug podržali.

Pročitajte: Seku Aleksić stjuardesa pronašla u strašnom stanju - Zamolila je da pod hitno napusti avion

S obzirom na okolnosti pod kojim su njega i njegovog brata Jovana dobili, nikoga ne čudi što su popustljivi i pristaju na neke kompromise, koje drugi mama i tata ne uzimaju u razmatranje.

Svakako je za pohvalu to na koji način se naslednicima i njihovim vaspitanje oni bave, te tako ne moraju da brinu ako im ispune koju želju više.

Instagram

 

Jakov i Jovan divni su dečaci i skromni nadasve, napomenula je Seka i istakla da se ona lično ne bavi pedagogijom u njihovoj kući, da  je za to zadužen suprug, dok je ona baš popustljiva.

Vreme rođendana, vreme je darovanja stoga za osmogodišnjeg Jakov nije bilo ne.

Dobio je prelepu zabavu u kojoj je uživa sa drugarima. 

Komentari (0)

Loading