Celebrity News

Katarina Živković otvorila vrata doma u kojem živi sa tajanstvenim izabranikom i sinom Stefanom: Dečija sobica je san snova

Sin Katarine Živković došao je na svet u avgustu

Katarina Živković otvorila vrata doma u kojem živi sa tajanstvenim izabranikom i sinom Stefanom: Dečija sobica je san snova

Ata Images/Antonio Ahel

Kada se sin Katarine Živković rodio, ispred porodilišta sačekali su ga novinari.

Ood prvog dana maleni Stefan privlači pažnju javnosti.

Pročitajte:Ime sa snažnom tradicijom - Oglasila se Katarina Živković, otkrila kako je nazvala sina

Fanovi novopečene mame bili su nestrpljivi da vide kako mališan izgleda, međutim, njeno mišljenje bilo je da želi da sačeka pre nego što ga predstavi.

Smatrala je Katarina i da je dolazak njenog emotivnog izabranika ispred porodilišta suvišan, zbog čega ju je u kolima sačekala drugarica.

Takođe, godinama je izbegavala da predstavi svoj životni prostor, za čije uređenje je, kako se spekulisalo, izdvojila ozbiljan novac.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Nema sumnje da se bivša rijaliti zvezda i pobednica „Farme” potrudila da intimu dobro skrije, međutim, sinoć je napravila maleni ustupak.

Sa pratiocima na Instagramu podelila je snimak iz dečje sobice.

Sin Katarine Živković, njegov krevetac i prelepo dekorisani zid dospeli su u prvi plan, a interesantna je bila i satnica koju je pevačica obeležila u okviru snimka.

Pročitajte: Pol bebe krila devet meseci- Porodila se Katarina Živković

U dva ujutru maleni Stefan bio je budan, nije plakao, naprotiv, igrao se, što dosta govori o njegovom karakteru i tome kako se Kaća snalazi kao mama.

Instagram

 

 

Jedan video otkrio je više nego što je mlada mama za prethodnih godinu dana zato se komentari čitavog dana nižu.

Komentari (0)

Loading