Celebrity News

Danas je jedan divan dan! Marijana Mićić podelila srećne vesti

Ćerka Marijane Mićić slavi rođendan

Danas je jedan divan dan! Marijana Mićić podelila srećne vesti

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ćerka Marijane Mićić  slavi rođendan, a voditeljka joj se obratila dirljivim rečima.

- Izgleda kao da si juče bila sićušna i nova, a sada ima toliko stvari koje radiš sama... Današnji dan je posebno poseban, jer puniš godinu dana, ali najbolja stvar od svega je da je tvoj život tek počeo.

Pročitajte:Marijana Mićić se pohvalila novim stanom - U kupatilu ogromna kada i tapete, visoki plafoni, a tek lustere da joj vidite

Srećan ti najmanji i najveći rođendan čudo naše - napisala je ona.

Voditeljke Kristina Radenković i Marija Kilibarda su, takođe,  devojčici čestitale rođendan.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

Marijana Mićić ne krije koliko ju je suprug Miloš promenio.

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano - rekla je ranije za "Story" Marijana.

 Retko su se pojavljivali zajedno na događajima, a kako privatni život čuva za sebe, o suprugu retko i govori pred kamerama. Ipak, jednom je otkrila da su se njih dvoje upoznali na hodniku, dok je on nosio hranu, a ona je u tom trenutku bila gladna.

Komentari (0)

Loading