Celebrity News

U brak sam dovela i bivšu svekrvu... Posle devet godina Goca Tržan progovorila o paklu kroz koji je prošla sa Rašom

Brak Goce Tržan i Raše Novakovića na teškom testu

U brak sam dovela i bivšu svekrvu... Posle devet godina Goca Tržan progovorila o paklu kroz koji je prošla sa Rašom

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brak Goce Tržan i Raše Novakovića na teškom testu bio je već na početku. Goca i Raša bračne savete dali su 2015. godine, samo nekoliko godina, nakon što he Goca okončala svoj prvi brak.

Rane od razvoda bile su sveže, dete je bilo malo i trebalo je da ima komunikaciju sa biološkim ocem, devet godina od sklapanja drugog braka, Goca je otkrila koliki je to izazov bio za Rašu:

Pročitajte: Toliko ju je priželjkivala! U susret devetoj godišnjici braka Goca Tržan započinje novu životnu etapu (FOTO)

- Muškarac koji se upusti u vezu sa ženom koja iza sebe ima brak i dete je više nego hrabar. Ti u taj brak ne dovodiš samo dete, dovodiš i bivšeg muža i bivšu svekrvu i bivšu familiju, a ja kao Goca Tržan nisam samo donela to, nego sam donela i medijske napise -  ispričala je Goca u podkastu "Sada i ovde" te dodala:

- Očigledno je taj čovek mene toliko voli i toliko mi je posvećen i toliko zaslužuje da mu operem noge kad dođe kući - rekla je pevačica pa otkrila u čemu je to tajna skladnog braka Goce Tržan i Raše Novakovića:

Instagram

 

- Nikad nije došao kući da ga nisam sačekala. Čak i ako je kasno ja čujem i ustanem da ga pitam je l umoran i da li je gladan.

Komentari (0)

Loading