Celebrity News

Na poslu je od 10 do 18h, rodila blizance, kuva tri ručka dnevno, a ovako izgleda: Mina Zimonjić mamila poglede

Mina Zimonjić mamila poglede na koncertu Aleksandre Radović

Na poslu je od 10 do 18h, rodila blizance, kuva tri ručka dnevno, a ovako izgleda: Mina Zimonjić mamila poglede

Foto: M. M./ATAImages

Mina Zimonjić, nekadašnja manekenka, sada vlasnica modne agencije, opravdala je titulu jedne od najlepših Srpkinja, a svojom pojavom plenila je čitave večeri. Ona se sa suprugom Nenadom Zimonjićem pojavila na koncertu Aleksandre Radović i ukrala je svu pažnju.

Pojavila seu farmerkama, salonakama boje zlata, beloj košulji i zanimljivom sakou.

Foto: M. M./ATAImages

 

 

Mina i Nenad su u braku od 2008. godine, a iste godine dobili su blizance Lunu i Leona. 

- Bez obzira na kom sam kontinentu, da li sam u kancelariji ili kod kuće, oko 10 ujutru palim kompjuter i čitam poslovnu poštu. Desi se da ceo dan provedem za kompjuterom ili kraj telefona, ugovarajući odlazak nekog od svojih modela za inostranstvo, dogovarajući angažmane za reklame... Trudim se da do 18 časova završim sve obaveze kako bih se posvetila dečici", rekla je ranije za medije Mina koja uživa da priprema hranu za svoje ukućane.

- Za to sam isključivo ja zadužena. Ne volim kad mi se bilo ko mota po kuhinji, pogotovo kada nešto spremam, a to radim dobar deo dana kada smo kod kuće. (smeh)

Kod nas je kao u restoranu, svakoga pojedinačno pitam šta želi da jede i često se desi da svakome pravim drugačiji obrok. Volim da kuvam, snalažljiva sam i brza, tako da je jedan kuvar u kući sasvim dovoljan -  rekla je Mina u intervjuu koji su ona i Nenad pre dve godine dali za magazin "Hello". 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Nenad je, kako je tada rekla, muškarac kakvog je oduvek želela pored sebe i oboje su ponosni na to što neguju svoj brak, pun ljubavi, podrške i razumevanja.

- Nenad nije bio neki veliki osvajač, u to vreme imao je vrlo jasne prioritete. Ja sam bila ta koja je u njemu prepoznala ono što sam želela za sebe - stabilnog muškarca.

Možda sam se u početku više trudila oko nas, da otpočnemo vezu, ali kasnije smo zajedno radili na tome da ona preraste u brak. Generalno, dopalo mi se što sam u Nenadu osetila odlučnost muškarca koji čvrsto stoji na zemlji i zna šta želi, rešenog da ostvari svoje ciljeve. Veoma je odgovorna i brižna osoba, empatična, ništa ga ne udaljava od realizacije onoga što zamisli. To iskreno poštujem i cenim.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Apsolutno je bio na mestu, nisam mogla da mu nađem manu, opravdao je sva moja očekivanja. I danas je isti muškarac u kog sam se zaljubila i u koga sam još zaljubljena. Nadam se da će tako i ostati. Vrlo sam svesna onoga što imamo. Danas se, nažalost, gubi taj iskren, lep i čvrst partnerski odnos. Hvala Bogu, mi imamo takav brak.

Radili smo na tome, nije nam “palo s kruške”, i zato uvek savetujemo druge da od početka budu iskreni, da puno pričaju i dobro se upoznaju, jer ako se sutra desi nešto što može da vas poljulja, takav brod neće potonuti", rekla je tada Mina Zimonjić.

Komentari (0)

Loading