Celebrity News

Sad je i zvanično: Svi detalji razvoda Milana i Sandre Kalinić

Razvod Sandre i Milana Kalinića je okončan

Sad je i zvanično:  Svi detalji razvoda Milana i Sandre Kalinić

Ata Images/Antonio Ahel

Razvod Sandre i Milana Kalinića je okončan.


Vest da glumac i voditelj stavlja tačku na zajednicu posle 18 godina šokirala je mnoge. Njih dvoje bili su u braku od 2006. godine i dobili su dvoje dece. Sandra i on odlučili su da se raziđu još početkom ove godine, a ubrzo su to rešili i sa svojim advokatima.

Pročitajte:Kad ti jave da te žena VARA sa vlasnikom noćnog kluba... Najpotresniji dani u braku i životu Sandre i Milana Kalinića

Doskorašnji supružnici su, navodno,  papire za razovd potpisali još pre nekoliko meseci.


On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kom su godinama živeli, pa je odmah započeo s traženjem nove nekretnine za sebe. U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, s kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Da odnosi između sada bivših supružnika nisu bili najbolji, svedoči i činjenica da se oni već duže vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a on je na gradske događaje i premijere dolazio ili sam ili u društvu roditelja.

Kalinić se prvi put nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razveo pojavio u Beogradskoj areni na utakmici Crvene zvezde i Baskonije. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Glumac je bio nasmejan i izgledao je kao da ga priče o razvodu i preljubi, o čemu su mediji izveštavali prethodnih dana, ne dotiču, piše kurir.

 

Komentari (0)

Loading