Celebrity News

Radio sam na tome da moji sinovi prihvate Kseniju! Brak Saše Miloševića Mareta na samom početku suočio se sa najvećim izazovom

Sinovi Saše Miloševića Mareta iz prvog braka nisu odmah prihvatili maćehu Kseniju

Radio sam na tome da moji sinovi prihvate Kseniju! Brak Saše Miloševića Mareta na samom početku suočio se sa najvećim izazovom

Petar Đorđević

Sinovi Saše Miloševića Mareta iz prvog braka bili su dovoljno veliki da razumeju da se otac razveo od majke i našao novu ženu.

Isto tako bili su dovoljno mladi da tu činjenicu ne prihvate odmah.

Pročitajte:Znate li šta je MAĆEHA IZ PAKLA- Konačno vidimo kakav odnos Ksenija ima sa Maretovom decom iz prvog braka (FOTO)

Po izjavi tekstopisca i kompozitora trebalo je da prođe vreme da njegova supruga Ksenija sa njima uspostavi kvalietan odnos, na čemu je zaslužan najviše on i njegova upornost da idiličnu porodičnu atmosferu i ostvari.

- Ne mogu reći da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je Ksenija uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, hvala Bogu, imam dva sina - počeo je ispovest Mare za Hello svojevremeno pa dodao:

Mirko Tabašević

 

- Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos s njima. Ognjen i Luka prvo su nju prihvatili, a onda i brata, kog su i priželjkivali.

- Vanja je uneo opšte olakšanje u naše odnose. On je, bukvalno, dete ljubavi koje raste okruženo ljubavlju - zaključio je Mare.

Pročitajte: Svadba u malenom stanu- Ovako su Ksenija i Saša Milošević Mare izgledali na venčanju, zbog venčanice je SVI OGOVARAJU (FOTO)

Po Ksenijinoj priči, pak sinovi Saše Miloševića Mareta iz prvog braka divni su dečaci, kulturni i lepo vaspitani, i nisu postavljali pitanje kada je trebalo da se pomogne oko odgoja malenog brata Vanje.

Mirko Tabašević

 

Obožavaju ga i zaštitnički su prema njemu nastrojeni.

Komentari (0)

Loading