Celebrity News

Dobiću šećer od nje! Seka najstrože osudila majčino ponašanje

Majka Seke Aleksić imala je jako težak život

Dobiću šećer od nje! Seka najstrože osudila majčino ponašanje

Blic TV printscreen

Kraj pevačicinog oca ona je u početku živela jako lepo, ali porok je sve promenio.

Majka Seke Aleksić, a po izjavi pevačice, usled suprugovo alkoholisanog stanja trpela je najstrože porodično nasilje, zbog čega je odlučila da se razvede i otpočne život s drugim.

Pročitajte: Veljko za tri sekunde Seki srušio svet- Ti jesi prelepa žena, ali...

O očuhu estradna umetnica ima samo reči hvale, istina lepo je uvek pričala i o pokojnom ocu, sa kojim dobar deo života nije govorila.

Susret posle dužeg vremena bio je emotivan, a Seka je tada tati, koji je radio fizičke poslove u inostranstvu, i već je bio ostario ponudila da pređe da živi kod nje.

Instagram

 

Budući da majka Seke Aleskić nije bila za to, a otac nije želeo da joj smeta dao je predlog da mu kupi kuću u blizini svoje sestre i finansijski pomaže, što je ona i učinila.

Do kraja života brinula je o njemu, kao što danas brine o majci, tetkama, čitavoj familiji, i svima ugorženima kojima smatra da je pomoć potrebna.

Koliko je humanost ispunjava i čini srećnom, toliko je tuđe brige zamaraju.

Pročitajte:Seku Aleksić stjuardesa pronašla u strašnom stanju-Zamolila je da pod hitno napusti avion

O tome je nedavno progovorila, stavljajući majkru Ibrimu u prvi plan:

- Pričam nešto s mojom mamom i ona mi kaže: "Preteruješ, mnogo jedeš slatko, dobićeš šećer". Ne, šećer ću dobiti od vas koji me nervirate, koji mi pričate probleme, koji mi pravite haos, koji ne slušate, koji pričate kako je ko umro, kakav ko ima problem, kako ovaj ima ovo, ovaj nema ovo, daj ovo ovom, daj ovo onom, daj pomozi ovom, zovi ovog,ovaj došo, ovaj nije došao, ovaj uzeo, ovaj neće, ovaj se naljutio i tako dalje.

 

 

- E od takvih stvari i stresa ću ja dobiti šećer. A neću dobiti od slatkog, verujte mi - kazala je očigledno izrevoltirana pevačica.

Komentari (0)

Loading