Celebrity News

Prvo pojavljivanje Miroslava Ilića sa suprugom nakon SUDSKE ODLUKE: Svi pričaju o Goci

Miroslav Ilić nakon skandala uslikan sa suprugom

Prvo pojavljivanje Miroslava Ilića sa suprugom nakon SUDSKE ODLUKE: Svi pričaju o Goci

Ata Images/Antonio Ahel

Miroslav Ilić nakon skandala vezanog za sudski proces oko dokazivanja očinstva nije se mnogo pojavljivao u medijima.

Pošto je sudija presudio u koristi pevačeve ljubavnice Mirjane Antonović i prema DNK analizama i drugim dokazima njenog sina Devina proglasio za Miroslavljevog, muzičar je odlučio da odgovori kontratužbom.

Pročitajte: Ko bi rekao da su vršnjaci- Bora Đorđević i Miroslav Ilić su školski drugovi iz gimnazije

Tužio je svoju bivšu devojku, sa kojom je bio u vezi istovremeno kada i u braku sa Gordanom, da je pred javnost iznela detalje privatnosti koje nikako nije smela.

Milos Tesic, G.G. / ATA Images

 

Za povredu ugleda još uvek nije doneta odluka, ali Miroslav se ponaša kao da je u oba procesa pobedio.

Organizovao je koncerte, koji su bili vrlo posećeni, što mu je dalo povoda da poveruje da mu publika nije zamerila greške iz mladosti i odluku da ne prizna vanbračnog sina.

Ata Images/Antonio Ahel

 

U to ime počeo je sve češće da gostuje u televizijskim emisijama, naravno ne spominjujući incident i povlačenja po sudu, a bio je rado viđen gost i nekih gradskih manifestacija.

Pročitajte:Ne pričaju već 23 godine, a Miroslav sada otkrio- Saša Popović je manje kriv nego njegova tadašnja životna saputnica

Gordana je za to vreme, narodski rečeno, opipavala teren, nije želela da se pojavljuje u javnosti, ipak nedavno, a povodom koncerta Ilde Šaulić, napravila je izuzetak.

Sa mužem, ruku po ruku, prošetala je crvenim tepihom, sa crvenom tašnom u ruci i crvenim rukavicama, pretpostavlja se na radost i ljubav.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Preko lica razvukla je osmeh, koji je krasio i pevača, što je ubedilo medije, pa i javnost da je Miroslav Ilić nakon skandala nastavio da vodi skladan život sa suprugom, te da problem oko priznavanja još jednog naslednika nije uticao na njegov brak.

Komentari (0)

Loading