Celebrity News

Ni treća osoba, ni njegova karijera nisu razlog: Dve godine kasnije Goga Sekulić priznala zašto se razvela

Razvod Goge Sekulić bio je iznenađenje

Ni  treća osoba, ni njegova karijera nisu razlog: Dve godine kasnije Goga Sekulić priznala zašto se razvela

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica se od supruga Uroša Domanovića, sa kojim ima i sina, razvela 2022. godine. Razvod Goge Sekulić bio je iznenađenje za sve, osim ljude iz njenog okruženja koji su znali da par ne živi zajedno već neko vreme.

Pevačica nije otkrivala prave razloge razvoda, i o bivšem suprugu uvek je govorila u superlativu. Ipak, priznala je sada šta je presudilo da se rastanu.

Pročitajte:Goga Sekulić u stresu zbog nesreće - Čovek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio

- Da, on je zaista divan. Nas dvoje smo se razišli jer nas je korona udaljila, ali smo ostali u odličnim odnosima - rekla je Goga koje je otvoreno govorila o problemu koji ima njen sin.

- Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca „on okom, mama skokom”, ali naravno nije samo to u pitanju. Promene u govoru kod deteta sam videla kad je primio MMR vakcinu.

Rođen je skroz zdrav. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba... - rekla je Goga nedavno.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari (0)

Loading