Celebrity News

O burnoj reakciji Nike Tošić svi pričaju! Nikada se ovako u javnosti nije ponašala, RAZLOG neverovatan

Ispovest Nike Tošić okupirala je pažnju javnosti

O burnoj reakciji Nike Tošić svi pričaju! Nikada se ovako u javnosti nije ponašala, RAZLOG  neverovatan

TV Happy Youtube/instagram

Verovatno bi prava ispovest Nike Tošić o odrastanju uz poznate roditelje i aferu oko njihovog razvoda trajala satima.

Može samo da se pretpostavi kroz šta je sve prošla Karleušina i Duškova mlađa naslednica, šta je sve videla i osetila u svom domu, a sa kakvim se sve predrasudama i uvredama susretala van njega.

Pročitajte: Moja sestra ima sve što poželi, a ja ne - U jeku razvoda roditelja oglasila se Nika Tošić

Njena majka nedavno je u emisiji kod Irine Vukotić prvi put priznala da su je upravo Nika i starija sestra Atina savetovale da se razvede, vodeći se naravno zaključcima donetim na osnovu dešavanja koja su čak u jednom momentu završila i u medijima.

I oni koji su u stopu pratili sagu Karleuša-Tošić i koje to nije mnogo zanimalo, slažu se da nijedno dete ne treba sa takvim neprijatnostima da se suočava.

Popularnost kao nešto što prati Jelenu i Duška, okačila se poput tega i na Nikina i Atinina nejaka leđa, zbog čega se starija naslednica bivših supružnika nakratko povukla sa društvenih mreža.

Instagram

 

Mlađa, uprkos pritiscima, nastavila je da deli sadržaje koji su kod jednih mamili osmeh, kod drugih suze.

Nema sumnje da je čvrstinu i istrajnost Nika naslednila od Karleuše, a nakon današnje objave da se zaključiti da se može pohvaliti i britkim jezikom.

 Pratiocima na Instagramu obratila se vidno revoltirana:

Antonio Ahel, M.M/ATA Images

 

- Zašto ljudi misle kada me upoznaju...kao „mislila sam da si ti razmažena i da se hvališ puno”. Imam poznate roditelje, razumem, ali kakve to ima veze kako se ja ponašam?

- Moji su mene jako dobro vaspitali, kao što vidite, ja se ne hvalim ovde, samo pričam o mom životu i kako moram da idem u školu. I to je to.

Pročitajte: Nika Tošić otkrila pravo stanje u porodici - Pa zar na mamin rođendan?

- Da, da, vi sve najbolje znate, najbolji ste u svemu. Možete da predvidite kakva je ko osoba. Bravo. Bravo za vas. Svaka čast - kazala je devojčica, koja se prvi put ovakvim tonom obratila pratiocima.

 

 

Ispovest Nike Tošić, upravo zbog novog pristupa, u fokusu je javnosti i medija, a tek sada svako ima neko svoje novo mišljenje o bogatoj naslednici.

Komentari (0)

Loading