Celebrity News

Kristina je bila kap koja je prelila čašu: Marijana Mateus preljubu ne oprašta

Brak Marijane Mateus trajao je šest godina

Kristina je bila kap koja je prelila čašu: Marijana Mateus preljubu ne oprašta

Ata Images

Brak Marijane Mateus sa Lotarom Mateusom trajao je šest godina. Zvanično od 2003. do 2009, međutim, nevolje su krenule i ranije.

Naime, proslavljeni nemački fudbaler započeo je emotivnu vezu sa znatno mlađom ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijanom tokom braka.

Pročitajte: Imaju troje dece, brak im pukao zbog neverstva: Ovo je razlika u godinama između Marijane Mateus i Miodraga Kostića

‒ Kada se zanemare sve insinuacije, ostaje činjenica da nisam ja uvukla treću osobu u naš brak, već moj suprug. On je tu devojku iz nekih svojih, očigledno veoma loših pobuda, predstavio u javnosti. To je samo po sebi grubo omalovažavanje osobe sa kojom ste venčani ‒ govorila je Marijana, dok je Lotar kao glavni razlog kraha isticao njenu opsesiju novcem i luksuzom.

‒ Nisam besposlena žena koja živi na račun drugih, imam poslove koji mi donose dovoljno novca da zadovoljim sopstvene potrebe ‒ uzvratila je prevarena supruga, napominjući da je njen bivši muž Miodrag Kostić posle razvoda nastavio da velikodušno brine o njihovoj deci

‒ Finansijskoj moći, ali i galantnosti mog bivšeg supruga, retko ko može da parira, pa ni Lotar. Ne vidim zašto bi pokušavao da mi nametne negativan imidž žene koja sve posmatra kroz vizuru koristi.

Ja sam se za njega udala iz ljubavi i naš brak je bio skladan do određenog trenutka, koji nema nikakve veze sa novcem. Čini mi se da on sada na sve načine pokušava mene da optuži za svoje greške, ali ja to neću dozvoliti ‒ bila je jasna Marijana, koja je u međuvremenu započela medijski rat sa Lotarom.

‒ Zabolelo ga je to što sam nemačkom magazinu Bunte otvorila dušu i rekla da nije bio uz mene prošle godine dok sam bila u bolnici. On je to kasnije demantovao na televiziji RTL, kazavši kako mi je svakodnevno donosio hranu u bolničku postelju, ali činjenica je da u njegovom pasošu postoji dokaz da je u to vreme bio na putovanju u Izraelu - ispričala je Marijana koja je priznala i koliko je stresa imala u braku.

Miloš Nadaždin/Profimedia

 

 

- Posle svih tih putovanja, prijema, intenzivnog vrtoglavog života koji smo vodili, počelo je da puca po šavovima. Ne bih se toliko umorila od svega da se nisam uželela sebe i davanja sebe nekim drugim ljudima, a ne samo njemu (Lotaru Mateusu). Nešto malo pre razvoda mi je između jajnika i debelog creva dijagnostikovan ogroman tumor za koji se do operacije nije znalo da li je maligni.

Tada sam prvi put shvatila koliko sam stresan život imala sa Lotarom Mateusom. Bolest me je naterala na preispitivanje i nametala mi pitanje da li ga i dalje volim. Ako ne, zbog čega ta mesečna apanaža i finansijska sigurnost koju mi je pružao treba da bude jedina važna stvar u mom životu - rekla je Marijana koja je pred razvod operisana u Salcburgu.

 

Komentari (0)

Loading