Celebrity News

Ma kakav luksuz! Lazar Ristovski i Anica Lazić žive OVDE: Komšije ih razotkrile (FOTO)

Dom Lazara Ristovskog i Anice Lazić prvi put pred očima javnosti

Ma kakav luksuz! Lazar Ristovski i Anica Lazić žive OVDE: Komšije ih razotkrile (FOTO)

Instagram

Davnih dana spekulisalo se da je dom Lazara Ristovskog i Anice Lazić luksuzna nekretnina.

Nagađalo se da se u nju prvo uselio glumac, koji je neposredno pre selidbe okončao tri i po decenije dug brak sa koleginicom Danicom Ristovski, a da je potom njen stanar postala i mlada Anica.

Pročitajte: Lazar Ristovski i Anica Lazić uplovili u novo životno poglavlje - S Božjim blagoslovom u srcu potvrdili šta ih čeka za par meseci

Budući da je veza glumca i njegove nove izabranice vrlo intenzivna, nikome nije bilo čudno što su odnos već posle par meseci popeli na viši nivo.

Po gradskim kuloarima odveć se govori i o venčanju koje bi uskoro moglo da se dogodi, a nije tajna da su svi priželjkivali da makar malo zavire u kutak zaljubljenih golupčića.

 

 

Do pre par dana tako nešto nije bilo izvodljivo.

Dom Lazara Ristovskog i Anice Lazić bio je strogo čuvana tajna, o kojoj ni glumac ni njegova nova devojka nisu želeli da govore za javnost.

Pre neki dan, pretpostavlja se slučajno, i taj segment je dospeo do očiju radoznalih.

Pročitajte: Ni godinu dana veze nisu dočekali, a devojka Lazara Ristovskog rekla kraj - Prevaziđen je, ljudi nestaju iz vašeg života spontano

Lazina devojka repostovala je Instagram-objavu komšinice koja ju je fotografisala preko visoke kamene ograde uz komentar:

- Komšinica Anica.

Instagram

 

Osmeh simpatične brinete nije izostao dok je u ruci držala posluženje, a fokus njenih fanova bio je na zidinama iza nje, vrlo rustičnim, nalik onim koje se mogu videti u centru grada.

Istoga trena pala je u vodu konstatacija da Lazar i Anica žive u luksuzu, doduše niko ne zna kako izgleda unutrašnjost njihove zajedničke nekretnine.

Komentari (0)

Loading