Celebrity News

Ranije se nije toliko primećivalo, sada se razlika vidi iz aviona! Evo koliko je Ivan stariji od Jelene (FOTO)

Razlika u godinama Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića značajna je za njihov odnos

Ranije se nije toliko primećivalo, sada se razlika vidi iz aviona! Evo koliko je Ivan stariji od Jelene (FOTO)

Borislav ZdrinjaZIPAPHOTOATAImages

Pop zvezda i dramski umetnik izgledaju vrlo skladno kada su zajedno, toliko skladno da bi se reklo da su iste godine rođeni. Fanovi uvereni u njihovu bajkovitu ljubav, bili su jedno vreme čak uvereni da je ovaj podatak ispravan.

Zahvaljujući sajtovima koji se bave biografijama javnih ličnosti doznalo se, međutim, da razlika u godinama Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića i te kako postoji i da nije mala.

Pročitajte: Nakon toliko godina iščekivanja Ivanu Bosiljčiću se ispunila želja - Presrećan, ljubi Jelenu i ćerku

Istini za volju, po mišljenju stručnjaka orijentisanih ka muško-ženskim odnosima razlika u datumu rođenja poznatih supružnika zapravo je idealna mera.

U literaturi se mogu videti zabeležena istraživanja koja svedoče da muškarci sporije sazrevaju, te da im emotivno i mentalno najbolje leži mlađa partnerka, naravno ne mnogo mlađa, već četiri do pet godina.

Miloš Nadaždin

 

S obzirom na to da se Jelenino rođenje slavilo 1. novembra 1983. godine, a Ivanovo15. januara 1979. jasno je da je popularan par zapravo u savršenoj relaciji.

Ima tu naravno još dosta stvari koje su morale da se poklope ne bi li se duše pevačice i glumca privukle i odlučile da stare zajedno.

Pročitajte: Na ovo su godinama čekali - Razlika u godinama Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nije važna

Podudaranja po ostalim aspektima jednako su važna. Najpre je presudila ljubav prema muzici i glumi, tačnije umetnosti, ljubav prema roditeljstvu, a potom i poštovanje sličnih tradicionalnih vrednosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ivan i Jelena potiču iz sličnih radničkih porodica, gde su prioriteti jasno postavljeni.

Jednakim vaspitnim modelom oni usmeravaju svoju naslednicu Ninu.

Komentari (0)

Loading