Celebrity News

Keba puca od ponosa! Nakon 10 godina povlačenja po iznajmljenim američkim stanovima Nataša Kojić se obratila ocu ovim rečima

Ćerka Dragana Kojića Kebe lagano ostvaruje američki san

Keba puca od ponosa! Nakon 10 godina povlačenja po iznajmljenim američkim stanovima Nataša Kojić se obratila ocu ovim rečima

Instagram

Nakon što je dobila stipendiju na muzičkom koledžu "Berkli", ćerka Dragana Kojića Kebe odlučila je da napusti ovdašnja angažovanja, tačnije karijeru pevačice, spakuje najosnovnije u kofere i otputuje u Ameriku.

Ovom odlukom svoje naslednice Keba i Olja su se ponosili, ipak nisu krili da su pomalo iznenađeni i tužni.

Pročitajte: Olja i Keba u braku su 40 godina, a ovako je sve počelo - Na dan venčanja plakao sam od Sarajeva do Mostara

Pretpostavljali su muzičar i njegova izabranica da će se Nataši osladiti trčkaranje za američkim snom, te da će poželeti tamo da ostane.

Godinama su gradili, sticali da njihova deca ne bi morala da se muče, ali, eto, Taša je odabrala drugačiji put od onog koji su joj mama i tata namenili.

natashakeymusic/instagram

 

 

Uprkos njihovoj želji da joj sve daju na tacni poželela je da sama nešto stekne.

Ideja joj je bila da izgradu karijeru pevačice i glumice u Americi, a dugo se pričalo i o njenom naumu da dobije američko državljanstvo.

Raznih načina se ćerka Dragana Kojića Kebe setila, nijedan, međutim, nije urodio plodom zbog čega ona preko deset godina ne može da se vrati u Srbiju.

Sa Kebom i Oljom viđa se putem video-poziva ili kada oni nju posete.

Tada oni uglavnom borave u hotelu jer su stanovi u Los Anđelesu preskupi, te Taša živi skromno.

Pročitajte: Posle 40 godina otkrivena najveća tajna braka Kebe i Olje - Ovo je Olga Kojić (FOTO)

Pravo je pitanje u kakvu priču će se sudbina mlade pevačice izroditi, ona u međuvremenu ne odustaje od svog sna, a reklo bi se da istom merom pati za roditeljima, rodbinom i prijateljima kao i oni za njom.

Instagram

 

 

Objava na dan Kebinog rođendana najbolje svedoči tome.

 

Komentari (0)

Loading