Celebrity News

Veljko za tri sekunde Seki srušio svet: Ti jesi prelepa žena, ali...

Veljko Piljikić Seki rekao istinu

Veljko za tri sekunde Seki srušio svet: Ti jesi prelepa žena, ali...

Antonio Ahel/ATAImages

Šesnaest godina Veljko Piljikić i Seka Aleksić skladan su par, koji je iz velike ljubavi dobio dvoje dece, Jakova i Jovana. Ono što je ipak malo ko znao je da je Veljko Piljikić Seki rekao istinu na početku veze, istinu koja je za nju bila jako bolna i zamalo ih nije koštala kraha ljubavi.

- Recimo, Veljko, kad smo počeli da se zabavljamo, rekao mi je, a tada me strašno uvredila ta rečenica, ali sa druge strane on je stvarno bio upravu - otpočela je Seka priču u jednoj emisiji na televiziji "Hype".

Pročitajte: Svađam se sa Veljkom zbog njih - Seka progovorila o sukobu u porodici

- Rekao je: "Sramota je da budeš debela, ti si jedna prelepa žena. Konstrukcija tvog tela je savršena, ti bukvalno imaš oblik tela kao peščani sat, zašto ga nemaš? Zašto se gojiš? Jedeš nekontrolisano. Moraš da počneš da treniraš, da jedeš zdravo, je l' hoćeš da budeš zdrava, da rađaš decu, onda se posveti zdravom životu" - Veljko Piljikić Seki je tada rekao veliku životnu istinu.

- On je to rekao u tri sekunde i otišao da radi nešto drugo, a ja sam onako ostala sa pitanjem što je on sa mnom, on mene ne voli.

F.S./ATAImages

 

- Međutim, taj što sam mislila da je ko zna što je sa mnom, sa mnom je već 16 godina. Ja sam stvarno imala jedan period u životu kad sam imala želju da njemu dokažem da ja to mogu, trenirala sam od ponedeljka do ponedeljka - otkrila je Seka kako ju je muž motivisao.

Komentari (0)

Loading