Celebrity News

Nikada ne biste pogodili čime se Vesna Radusinović bavila pre nego što je postala novinarka: Zarađivala je desetine hiljada maraka za noć

Vesna Radusinović u mladosti suočila se sa brojnim izazovima

Nikada ne biste pogodili čime se Vesna Radusinović bavila pre nego što je postala novinarka: Zarađivala je desetine hiljada maraka za noć

Privatna Arhiva

Vesna Radusinović u mladost se mogla pohvaliti talentima o kakvim su njeni vršnjaci studenti, pa i mnogo starije buduće kolege mogle samo da sanjaju.

Pored vanserijske lepote, koja joj je, ne krije, otvarala mnoga vrata, posedovala je znanje nekoliko stranih jezika, poriv za napredovanjem, hrabrost, ali prevashodno sposobnost da se snađe u bilo kojoj zadatoj situaciji.

Pročitajte: Specijalitet Vesne Radusinović namenjen je onima koji strogo vode računa o kalorijama - Glavni začin je u Marićevim rukama

Nije život mazio nevenčanu suprugu Milomira Marića, međutim, niti jednog jedinog momenta ona nije klonula.

Privatna Arhiva

 

Uzimala je najbolje od svega što joj se ponudilo, sopstvene i tuđe mane pretvarala je u prednosti, nemoguće u moguće, mržnju u ljubav, dok su joj se uporedo nizale okolnosti koje većina viđa tek u filmovima ili pak romanima.

Testirajući svoju hrabrost i sve prethodno navedene vrline Vesna Radusinović u mladosti je neko vreme radila čak i kao krupije u nemačkim i švajcarskim kazinima, gde je zarađivala desetine hiljada maraka za noć.

Malo ko zna za ovaj podatak bivše urednice časopisa "Profil i dama", sa druge strane svi su više manje upućeni u to koliko je pomenuti poziv bio i jeste zahtevan i rizičan.

Privatna Arhiva

 

Mala greška mogla ju je koštati glave. Veliki ulozi, velikih igrača greške nisu trpeli, na svu sreću ona se na vreme iz posla povukla, ionako je to radila tek da bi zaradila za džeparac. 

Pročitajte:Marić zanemeo! Bivši muž Vesne Radusinović povukao potez koji menja sve (FOTO)

Kasnije u daljem životu i radu kada je u njoj proradila novinarska oštrina, a mašta pisca dosta joj je iskustvo pomoglo.

Neke likove, sa kojima se susretala čak je spomenula u svojim romanima, neke situacije takođe, a upravo iz razloga što u njenim redovima ima dosta istine sve što je do sada napisala čitaoci su obožavali.

Privatna Arhiva

 

 

Najnoviji Vesnin roman "Preživeti smrt" svega par meseci od objave postao je bestseler a priča se da se priprema i treće izdanje, koje će Vesna potpisivati fanovima na Sajmu knjiga 21. oktobra.