Celebrity News

Nema razloga više da ćuti! Nakon 15 godina života pod istim krovom Neda Ukraden ćerki i zetu uputila OVE REČI

Ćerka i zet Nede Ukraden žive pod istim krovom sa pevačicom

Nema razloga više da ćuti! Nakon 15 godina života pod istim krovom Neda Ukraden ćerki i zetu uputila OVE REČI

Ata Images/R.Z. /Antonio Ahel

Ćerka i zet Nede Ukraden deo javnog sveta postali su bez svoje volje.

Estradna umetnica toliko je u intervjuima spominjala svoju jedinicu Jelenu i njenog izabranika Pecu da su mediji i o njima dvoma počeli da pišu kao da su deo estrade.

Pročitajte: U domu Nede Ukraden vladaju pravila koja svi moraju da poštuju - Zet Peca posebno mora da vodi računa

U nekom momentu podigla se velika prašina zbog popularne ćerke i zeta.

Peca je, naime, u saglasnosti sa suprugom, istetovirao taštino ime na ruci, navodno u znak zahvalnosti i poštovanja.

Ona se time pohvalila novinarima, objašnjavajući da je zeta ranijih godina mnogo zadužila te da je radosna što on uslugu ume da ceni.

 

 

Ćerka i zet Nede Ukraden ne samo da umeju da cene sve što je ona učinila za njih, već nastoje da joj se svakodnevno revanširaju.

Za početak, imajući u vidu koliko je patila što nema veliku porodicu potrudili su se da joj stvore okruženje u kom će uživati, kada se vrati sa napornih putovanja.

Padarili su joj čak troje unuka, a jedan bliznakinja čak nosi i njeno ime.

Istovremeno, svesni, da ona jako malo vremena provodi kod kuće, da je stalno na putu, doneli su odluku da nastave da žive pod njenim krovom, kako bi imala kome da se vrati.

 

 

Neda na Banovm brdu ima veliku kuću, sa čak tri sprata, te je poslednji prilagodila sebi, a ostalo na korišćenje dala mezimici, njenom izabraniku i naslednicima.

U dnu je i beauty salon, ali i igraonica.

Nema sumnje da se folk diva svojski potrudila da ćerki ulepša majčinstvo, kada joj je već detinjstvo ukaljala razvodom i bežanjem iz ratne sredine u novu.

Moglo bi se zaključiti da Jelena kraj Nede i Pece živi životom naslikanom u nekoj bajci. Poseduje sve što prstom pokaže, gotovo četiri letnjih meseci provodi sa porodociom u domu u Lepetanima, a nedavno je postala naslednica još jedne luksuzne nekretnine u Hrvatskog.

Ako se ovaj materijalni deo skloni po strani, reklo bi se da je ćerka Nede Ukraden uspešna i na privatnom planu.

Majka je troje dece, istovremeno već 15 godina ona je u srećnom braku sa muškarcem koji pored toga što je vredan svake muke i divljenja je neko ko ume da pokaže zahvalnost, vernost i odanost.

Pročitajte: Unuke Nede Ukraden još malo pa njene visine - Da li je moguće da su toliko porasle (FOTO)

Na današnji dan pre deceniju i po Peca je Jelenu odveo pred oltar, a u to ime Neda se oglasila na Instagramu.

 

 

- "Kceri moja jel to taj? Jeste majko on je znaj"..Draga moja Jeco i zete Peco na današnji dan, pre 15 godina, učinili ste me najsrećnijom majkom i taštom na svetu!

- A vašom divnom dečicom, Aleksandrom, Nedom i Dušanom najponosnijom bakom! Hvala vam za ljubav, požrtvovanje i poštovanje! Želim vam svu sreću , zdravlje i da ostarite u ljubavi zajedno.

-  Ljubi vas vaša mama Neda.