Celebrity News

Bogdana je pre Veljka imala JEDNU VELIKU LJUBAV! Na rastanak je bila primorana: Nerado je govorila o toj boli (FOTO)

Bogdana Ražnatović pre Veljka imala je vrlo jasan cilj

Bogdana je pre Veljka imala JEDNU VELIKU LJUBAV! Na rastanak je bila primorana: Nerado je govorila o toj boli (FOTO)

Boško Karanović

Iako Bogdana Ražnatović pre Veljka nije bila poznata široj javnosti, i te kako je bilo povoda da se o njoj u medijima piše i priča.

Cecina snaja još kao devojčica isticala se u odnosu na svoje vršnjake.

Pročitajte: Prelepo! Četiri meseca od rođenja sina, Bogdana i Veljko ponovo slave (FOTO)

Pre nego što je upoznala sina balkanske zvezde veliku ljubav ona je gajila prema sportu, konkretno prema košarci.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Vukovaru osvojila je bronzanu medalju, a dve godine kasnije sa klubom Radivoj Korać Veljkova izabranica osvojila titulu prvaka Srbije.

Njena sportska karijera bila je za svaku pohvalu i definitivno povod da nastavi da trenira, nažalost dogodila joj se povreda.

O bolnom rastanku od svoje najveće ljubavi u tom momentu Bogdana je po prvi i jedini put progovorila u rijalitiju “Ceca i deca”.

Tu je otkrila da joj je košarka bila najbolja učiteljica.

Instagram

 

 -Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dve teške povrede -  istakla je Bogdana, pa pojasnila:

– Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje, jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla.

Bogdana Ražnatović pre Veljka definitivno je bila druga osoba. Posvećena sportu i jednom profesionalnom cilju. Povreda kolena u tome ju je sprečila zbog čega je morala sve da ostavi iza sebe i završi Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, dok je vrlo brzo sa sestrama otpočela porodičan biznis.

Pročitajte: Sevilja u znaku Ražnatovića - Ceca puca od ponosa zbog Anastasije i Veljka

U međuvremenu je upoznala mladog Ražnatovića koji joj je otvorio nove vidike. Sa njim se fokusirala na ono privatno, koje je u jednom momentu bilo zapostavljeno.

Boško Karanović

 

Danas je mama trojice sinova Isaije, Krstana i Željka, koji joj svakodnevno mame daleko širi osmeh od onog koji joj se na licu javljao kada na košarkašom terenu postigne poen pa od publike dobije ovacije.