Celebrity News

U Srbiji će me sačekati trubači, a ne lisice: Posle 8 godina u Americi, Vlada Stanojević se vraća kući

Vlada Stanojević se vraća u Srbiju

U Srbiji će me sačekati trubači, a ne lisice: Posle 8 godina u Americi, Vlada Stanojević se vraća kući

Instagram

Vlada Stanojević na vrhuncu svoje voditeljske karijere bio je upravo te 2015. godine, kada je zbog fizičkog nasilja prema tadašnjoj devojci Ani Mariji Žujović završio na sudu.

Ana Marija tada je podnela tužbu protiv njega, tražeći 8.000 evra kao naknadu, a Vlada je samo nekoliko nedelja posle toga napustio zemlju. Sada već osam godina živi u Americi, a da li se Vlada Stanojević vaća u Srbiju otkrio je tokom gostovanja u jednom podkastu.

Pročitajte: Napustio Srbiju pod optužbom da je pretukao devojku, a sad zarađuje VRTOGLAVO MNOGO! Evo u KAKVOM LUKSUZU živi Vlada Stanojević (FOTO)

- Ta situacija je dosta uticala da dođem u Ameriku. Došao sam da se odmorim od svega i sklonim od stresa, a sticajem okolnosti sam ostao. Radio sam u medijima, pisanim i tabloidima... Priznaćeš, mnogo je interesantnije da se napiše da je neko pobegao i da je na poternici, nego da je otišao da se odmori i ostao.

Hajde da vidim gde je ta poternica. Živim i radim u Americi, imam američke papire, ne bi ljudi valjda dali to nekom kriminalcu sa poternice. To je budalaština... Ljude ne mogu da krivim jer ne znaju šta je istina, oni samo vide ono što je plasirano  - govorio je Vlada u potkastu "Onli in America with Mina", gde je progovorio i o povratku u Srbiju.

 

 

 

- To zastareva naravno, ja ne bih otišao da ne znam šta me tamo čeka, naravno da će biti sve okej. Dočekaće me tamo sa trubačima. a ne sa policijom.