Celebrity News

Četiri godine od pomirenja sa bivšim mužem Ana Mihajlovski ima najlepše vesti: Sin i ćerke presrećni (FOTO)

Starija ćerka Ane Mihajlovski plod je ljubavi voditeljke i vlasnika producentske kuće

Četiri godine od pomirenja sa bivšim mužem Ana Mihajlovski ima najlepše vesti: Sin i ćerke presrećni (FOTO)

Privatna Arhiva

Starija ćerka Ane Mihajlovski došla je na svet 2006. godine u oktobru. 

Voditeljka i njen tadašnji izabranik, vlasnik producentske kuće Emotion Goran Stamenković, ostvarili su se prvi put u ulozi roditelja, a malena devojčica koja neodoljivo liči na ponosnu mamu istog trena postala je centar njihovog sveta.

Pročitajte: Renovirala ga je gotovo godinu dana, potrošila živce i popriličnu svotu novca - Dom Ane Mihajlovski pred vašim očima (FOTO)

Svojoj lepotici zaljubljeni par dao je ime Iva, ali nedugo od njenog rođenja došlo je do razlaza.

Poželeli su Ana i Goran da se razdvoje, što su i učinili.

 

 

Svako je krenuo svojim putem, a voditeljka je utehu ubrzo pronašla u biznismenu Mirku Grubinu sa kojim je 2010. dobila još jednu ćerku Zoju a potom i sina Petra.

Šest godina kasnije Ana je i tom braku rekla kraj, a pre izvesnog vremena odlučila je da bivšem pruži još jednu šansu, čemu su se deca najviše obradovala.

U međuvremenu, ona je kupila novu nekretninu, renovirala je, time se i pohvalila javno, što su fanovi na Instagramu ispratili.

Pročitajte: PONOVO ZAJEDNO: Ana Mihajlovski i Goša Stamenković doneli neočekivanu odluku, osmeh ne silazi sa lica! On objavio prvu fotografiju

Prate fanovi voditeljku budno, posebno vole kada podeli privatne kadrove svojih naslednika, što se očekuje da će učiniti i uskoro, a povodom rođendana prvorođene mezimice.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Ako je verovati Story arhivi, starija ćerka Ane Mihajlovski ovog meseca puni 18 godina, a ubrzo ide i njen 42. rođendan.

Oktobar je mesec slavlja u Aninom domu.