Celebrity News

Udala se Aleksandra Bursać! Ovakvu venčanicu još niste videli, a i odabir KUME je vrlo zanimljiv (FOTO)

Venčanje Aleksandre Bursać okupilo je estradu

Udala se Aleksandra Bursać! Ovakvu venčanicu još niste videli, a i odabir KUME je vrlo zanimljiv (FOTO)

Privatna Arhiva

Kao što je i planirano, venčanje Aleksandre Bursać i njenog izabranika Stevana Sekulića održano je 2. oktobra u Beogradu.

Zaljubljeni par verio se pre izvesnog vremena, čime se pevačica pohvalila, a kako joj to nije prva duga veza koja preti da završi brakom, njeni fanovi celokupnu situaciju posmatrali su s rezervom.

Pročitajte: Verila se Aleksandra Bursać! Deset godina mlađi dečko priredio joj iznenađenje o kojem sve devojke sanjaju, a tek prsten da vidite (FOTO)

Da su konačno sreća i ljubav zakucali na njena vrata, potvrđuje to što je zgodnom momku pred stotinu zvanica izgovorila sudbonosno „da” i obećala mu se na večnu ljubav.

Tome su posvedočile brojne zvanice, među kojima kolege sa estrade.

Elegantnim toaletama, osmehom i odličnom energijom na podijumu mogle su se pohvaliti Jelena Kostov, Milica Todorović, Ivana Pavković, Milena Ćeranić, istovremeno muški deo ekipe bio je vrlo elegantan i predivno raspoložen.

Instagram

 

Neki od njih, Dejan Matić, recimo, potom i Darko Filipović, pa i Petar Mitić u neko doba latili su se mikrofona i u ime bračne sreće mladenaca zapevali omiljene balade.

Za atmosferu je inače bio zadužen „Amadeus bend”, a čini se da su zvanice najviše uživale u zvucima densa i numera devedesetih.

Pročitajte: Tri stravične tragedije obeležile život naše pevačice - Metak mu je prošao kroz glavu, umro je bolnici

Sve je, naravno, osvanulo jutros na Instagram profilima mladinih zvanica, te se javnost mogla uveriti u to kako je izgledalo venčanje Aleksandre Bursać.

Instagram

 

Instagram

 

 

Ono što je svakako specifično bilo je venčanica, predivna balska sa plaštom, nalik na haljine iz bajki i princu i princezi.

Instagram

 

Veliku pažnju privukao je i pevačicin izbor kume, zapravo kuma. Za svedoka ona je odabrala svog menadžera Duška Bojanića.

Instagram