Celebrity News

Nova etapa u životu Milice Todorović se bliži: Majci se konačno ispunila želja

Emotivni život Milice Todorović doskoro je bio buran

Nova etapa u životu Milice Todorović se bliži: Majci se  konačno ispunila želja

Antonio Ahel/ATAImages

Nakon raskida veze sa koreografom Milošem Paunovićem emotivni život Milice Todorović poprimio je drugu, mirniju formu.

Do tog trenutka estradna umetnica išla je iz veze u vezu.

Pročitajte: Jovana Stojiljković i Olga Danilović se nadale da će ih oženiti, a Bogdan Bogdanović grli OVU pevačicu - Pred svima je ljubi

Još kao maloletna uplovila je u romansu sa kolegom iz „Zvezda Granda” Nenadom Jovanovićem, potom je neko vreme živela pod istim krovom sa rođenim bratom Saše Kovačevića, Radetom Kovačevićem, da bi se naposletku zaljubila u zauzetog Paunovića, koji je suprugu ostavio zbog nje.

Instagram printscreen

 

Probala je Milica posle Miloša ponovo da zavoli, čak su svi upamtili etapu sa glumcem Petrom Strugarom, a nedavno je čak ponovo izjavila da su leptirići proradili u njenom stomaku.

Poslednje dve romanse završile su se pre nego što su dočekale svetle momente, a mlada pevačica požalila se javno da nema sreće u ljubavi.

U emisiji kod Sanje Marinković poručila je da se trudi, da priželjkuje ponovo da zavoli, istovremeno je istakla da je svesna svoje „muške energije” koja verovatno odbija muški pol.

Pročitajte: Majka bi volela da bude devojčica - Milica Todorović o ovome godinama sanja

Dok traži gospodina pravog, Milica na poslovnom planu niže uspehe, nedavno je uplovila u proces rada na novim pesmama, a svi se nadaju da će ih skupiti dovoljno za album.

 

 

Srećnije osobe od nje u ovom momentu nema, sve kolege i koleginice je podržavaju objavama na Instagramu, govore o nekakvoj novoj Miličinoj eri, a veruje se da je njena majka, koja je već neko vreme nagovara na nov projekat, najsrećnija.

Komentari (0)

Loading